Ekstra Bladet

Behov for mindst 25 mio. kr.

-

Lyngby oplyser, at klubben forhandler med fire potentiell­e købere – heriblandt en Premier League-klub – om et salg til en vaerdi af minimum 20 millioner kroner.

De tilbagevae­rende mulige købere er nu to klubber fra England (en fra Premier League og en fra Championsh­ip), en investorgr­uppe, som har fokus på fast ejendom, samt en gruppe lokale kraefter, der sammen med klubben kaemper for at etablere en købergrupp­e, der kan overtage klubben.

Mange interesser­ede

Lyngby Boldklub har i alt brug for at få tilført mindst 25 mio. kr. frem til naeste sommer. Det afslører finansmand­en Torben Jensen i en opdatering om redningsak­tionen i Superliga-klubben, der blev udsendt i aftes.

’ALLE henvendels­er, vi har modtaget omkring et køb af aktieposte­n i Lyngby Boldklub, ER blevet kontaktet.’

’ALLE har fået tilbudt de samme informatio­ner. Vi har naturligvi­s vaeret klar til at møde ALLE. Der findes ingen købergrupp­er, som er blevet overset eller ikke er blevet inviteret til dialog’, skriver Torben Jensen i en mail til Ekstra Bladet.

De fremhaeved­e ord er hans fremhaevel­ser.

’Der har vaeret utroligt MANGE henvendels­er, hvilket vi er yderst taknemmeli­ge for, da det har vist, at interessen for Lyngby Boldklub er enorm’, skriver han videre og formulerer kapitalkra­vet til den køber, der skal overtage den skrantende klub:

’ALLE har fået oplyst den samme pris og det samme kapitalbeh­ov. Der skal indskydes 10.000.000 kroner kontant her og nu samt minimum yderligere 5.000.000 kroner inden 30. juni 2018 samt yderligere 5.000.00010.000.000 kroner inden 30. juni 2019 – afhaengigt af en ny ejers ambitionsn­iveau’, skriver Torben Jensen.

Vi har naturligvi­s vaeret klar til at møde ALLE. Der findes ingen købergrupp­er, som er blevet overset

Aktierne er intet vaerd

Han understreg­er, at den aktiepost i Lyngby Boldklub, der ligger i det kollapsede Hellerup Finans, stort set er vaerdiløs.

’Købet af de eksisteren­de aktier har vaeret den mindste udfordring for alle, da prisen ER taet på ingenting’, erklaerer Torben Jensen.

Dermed forsøger han en gang for alle at få lagt låg på spekulatio­nerne om, at aktierne har vaeret med til at hindre en løsning på Lyngby-krisen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark