Ekstra Bladet

DE ER SMUTTET

-

Mikkel Rygaard

Den 27-årige kreatør var en lille åbenbaring i sidste saeson og er hjernen på holdet. Han er ikke blandt de hurtigste spillere, men taenker hurtigere end de fleste og er interessan­t for mange klubber i både ind- og udland.

Han har valgt at ophaeve sin aftale og mangler ikke bejlere. David Nielsen var glad for Rygaard i Lyngby, men midtbanesp­illeren har hidtil ikke haft lyst til at tage til AGF. FCN, OB og Brøndby er også muligheder.

Casper Højer Nielsen

Venstrebac­ken skrev allerede midt i januar kontrakt med AGF, hvor han bliver genforenet med David Nielsen. Den aftale stod til at traede i kraft efter sommerferi­en, men 23-årige Højer har nu ophaevet sin aftale med Lyngby og skifter til det århusiansk­e her og nu.

Inden lukningen af transfervi­nduet forsøgte AGF at hente ham, men kunne ikke blive enige med Lyngby om prisen. Nu har de fået ham gratis.

Simon Strand

Den svenske back blev i starten af januar købt i svenske Östers for ca. 550.000 kr. Den 24-årige forsvarer kom til en klub med økonomiske problemer, og den første løn venter han stadig på.

Han har benyttet sig af retten til at ophaeve kontrakten, og alt peger på en retur til hjemlandet. Djurgården har vaeret meldt interesser­et, men ifølge svenske DT skifter han til oprykkerkl­ubben Dalkurd.

Bror Blume

26-årige Blume har de seneste saesoner vist sig som en ganske habil Superliga-spiller. Han er måske ikke den, man laegger allermest maerke til, men både for David Nielsen og Thomas Nørgaard har han vaeret vigtig.

Han kan daekke de fleste pladser på midtbanen, og den alsidighed og et fornuftigt bundniveau gør ham interessan­t for flere Superliga-klubber. Han har også valgt at ophaeve sin kontrakt.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark