Ekstra Bladet

DE KAN VAERE VAEK INDEN LAENGE

- Det tidligere Brøndby-talent er blandt de mest arbejdsomm­e spillere i Superligae­n. 30-årige Christjans­en er staerk i duellerne, fighter altid i 90 minutter og har et godt bundniveau, der gør ham interessan­t for andre. Der har tidligere vaeret interesse f

Jesper Christjans­en Gustav Marcussen

kun blevet til indhop i Superligae­n, men han virker som en spiller, der i løbet af relativ kort tid ville kunne gøre sig gaeldende.

Kim Ojo

En gratis angriber er noget, der kan få en sportsdire­ktør til at smile. Store, staerke Kim Ojo har scoret tre gange i ti Superliga-kampe i denne saeson og vil vaere interessan­t for klubber, der efter transfervi­nduets lukning stadig mangler en fysisk staerk angriber.

Den 29-årige nigerianer har et paent cv, og isaer i norsk fodbold har han lavet mange mål.

Mohammed Saeid

Lyngby mente, at klubben gjorde et scoop, da den kort før nytår hentede svenske Saeid i den amerikansk­e MLS-liga. Den 27-årige midtbanesp­iller, der fik sin fodboldopd­ragelse i West Bromwich Albion, er hurtig og teknisk staerk.

Han har solid erfaring fra både MLS og Allsvenska­n og burde kunne finde sig en ny klub. Foreløbig ser han dog ud til at afvente situatione­n.

Oliver Kjaergaard

Den 19-årige midtbanesp­iller er blandt de mere interessan­te spillere i sin årgang. Han fik allerede debut for De Kongeblå, da klubben lå i 1. division og har også fået minutter i Superligae­n.

Ungdomslan­dsholdsspi­lleren har stadig noget at laere, men har potentiale­t til at blive en god Superliga-spiller, hvis han ender i de rette omgivelser.

 ?? FOTO: PHILIP DAVALI/RITZAU SCANPIX ?? Superliga-klubben Lyngby har endnu ikke formået at udbetale løn for januar.
FOTO: PHILIP DAVALI/RITZAU SCANPIX Superliga-klubben Lyngby har endnu ikke formået at udbetale løn for januar.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark