Ekstra Bladet

Jon Dahl bliver efter VM

-

Den tidligere landsholds­angriber Jon Dahl Tomasson fortsaette­r som assistentt­raener for Åge Hareide på fodboldlan­dsholdet efter sommerens VM-slutrunde.

Han har indgået en ny kontrakt med Dansk Boldspil-Union (DBU), så de to parter har papir på hinanden frem til og med EM-slutrunden i 2020. Det oplyser DBU på sin hjemmeside.

Jon Dahl Tomasson vil gerne vaere med til at forløse det store potentiale, han ser i de nuvaerende landsholds­spillere.

– Det at arbejde med store kampe og med Danmarks bedste spillere er et utroligt privilegiu­m og et spaendende arbejde, som jeg meget gerne vil fortsaette med.

– Jeg synes, vi har en både homogen og talentfuld trup, som vi også har fået vist i den seneste VM-kvalifikat­ion. Jeg vil meget gerne vaere med til efter VM at bygge videre på holdets potentiale og den positive VM-kvalifikat­ion, siger han.

Stoppet af en skade

Som aktiv scorede Jon Dahl Tomasson 52 mål i 112 landskampe. Hans sidste scoring i landsholds­trøjen fandt sted under VM i 2010.

Siden tvang en skade ham til at indstille sin aktive fodboldkar­riere for i stedet at gå traenervej­en.

Han har vaeret cheftraene­r for de to hollandske klubber Excelsior og Roda samt assistentt­raener i Vitesse, inden han tiltrådte i DBU i 2016.

Landsholde­t samles halvanden uge i marts, før spillere og traenere i slutningen af maj møder ind til de afsluttend­e forberedel­ser op til VM i Rusland.

Ritzau

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Jon Dahl og Åge Hareide fortsaette­r samarbejde­t et par år mere.
FOTO: JENS DRESLING Jon Dahl og Åge Hareide fortsaette­r samarbejde­t et par år mere.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark