Ekstra Bladet

Mads Enggaard: Derfor deltog jeg i campen

-

Mads Enggaard har titel af bidrags-producer på DR, og det er altså ham, der står for udvaelgels­en af de ti grandprix-sange.

– Du var med på den skrivecamp, som Anders FredslundH­ansen og ArtPeople Publishing holdt i september. Hvad lavede du der?

– Jeg er superglad for alle, der vil bidrage til Dansk Melodi Grand Prix, og derfor var jeg ude og give mine tanker med om, hvad Melodi Grand Prix skulle. For at give det en vitaminind­sprøjtning, kan man sige, fortaeller Mads Enggaard.

– Har du vaeret ude hos flere sangskrive­re for at give dit besyv med?

– Nej, det har jeg ikke. Men jeg har kontaktet andre publishere for at høre, om de vil bidrage med et nummer.

– Hvor mange sange er kommet med fra den camp, du besøgte?

– Det ved jeg ikke, om jeg må sige … men det er ikke i naerheden af seks.

– Men det er korrekt, at den publisher har seks sange med?

– Ja. Men det betyder sådan set bare, at en af sangskrive­rne har en aftale med den publisher, siger Mads Enggaard, der er er uddannet sanger fra Rytmisk Musikkonse­rvatorium og i ti år har arbejdet i tv-branchen med musikprogr­ammer som ’X Factor’ og ’Toppen af poppen’.

I alt har 28 sangskrive­re bidraget til årets ti grandprix-sange.

 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ?? Mads Enggaard faldt ved åbningsfes­ten i snak med Albin Fredy, der synger sang nummer ti i aften. Fredy deltog også i 2013 med sangen ’Beautiful To Me’, der er skrevet af Bryan Rice. Mads Enggaard sang selv kor.
FOTO: MOGENS FLINDT Mads Enggaard faldt ved åbningsfes­ten i snak med Albin Fredy, der synger sang nummer ti i aften. Fredy deltog også i 2013 med sangen ’Beautiful To Me’, der er skrevet af Bryan Rice. Mads Enggaard sang selv kor.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark