Ekstra Bladet

Fødsel gik i gang

Merete Maerkedahl måtte skynde sig til Aalborg, da kaeresten pludselig gik i fødsel

- CAROLINE CLANTE cc@eb.dk

Der er i den grad drama i tvserien 'Badehotell­et'. Men det er ikke kun på skaermen, men også på filmsettet, at dramaet udfolder sig.

Den 35-årige skuespille­rinde Merete Maerkedahl, der spiller stuepigen Otilia, måtte under optagelser­ne smide alt, hvad hun havde i haenderne, fordi kaeresten, Anna Windfeld, pludseligt gik i fødsel.

Det fortaeller hun i tv-programmet 'Go' aften Danmark'.

Hun var på arbejde i studierne i Albertslun­d, hvor serien optages, da vandet gik i Aalborg.

– Blodet rasede rundt i kroppen, og jeg besluttede mig for, at jeg ville afbryde optagelser­ne og tage hjem. En tog mit hår ud, en anden mit tøj af, en smurte madpakke og en fjerde kom med vand, fortaeller hun i programmet.

Der var over en uge til termin, så det kom som en overraskel­se. Der gik kun 10 minutter fra, hun havde fået opkaldet, til hun sad i en bil, som hun havde lånt af produktion­en.

– Det var en intens køretur, og jeg var helt skaev i hovedet, da jeg kom hjem, husker Merete Maerkedahl, om køreturen der tog fire timer.

Hun nåede dog hjem, og parrets søn, Anker, blev født om natten.

Familien består foruden også af den tre-årige Esther, og begge børn har samme donor.

Det var en intens køretur, og jeg var helt skaev i hovedet, da jeg kom hjem

Saeson fem af 'Badehotell­et' har premiere den 12. februar.

 ?? FOTO: JENS DRESLING/RITZAU SCANPIX ?? Den 35-årige skuespille­rinde Merete Maerkedahl (nr. 2 fra venstre) måtte under optagelser­ne smide alt, hvad hun havde i haenderne, fordi kaeresten, Anna Windfeld, gik i fødsel.
FOTO: JENS DRESLING/RITZAU SCANPIX Den 35-årige skuespille­rinde Merete Maerkedahl (nr. 2 fra venstre) måtte under optagelser­ne smide alt, hvad hun havde i haenderne, fordi kaeresten, Anna Windfeld, gik i fødsel.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark