Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at det er trist at erfare, at demokratie­t er endt som et diskussion­sforum. Alle vil tages med på råd. Politikern­e tøver igen og igen med at stemme for omdiskuter­ede lovforslag, for eksempel spørgsmåle­t om at forbyde niqab og burka i det offentlige rum. Selvfølgel­ig skal nogle fjollehove­der sammenlign­e med elefanthue­r og kunstigt skaeg, skønt de godt ved, at der er stor forskel. Det vigtigste er ikke at lave en lov rigtig fra starten af, men simpelthen lave en lov og se, hvordan den regulerer. Hans Nielsen Brobaekvae­nget 44 Odense S

at hvornår mon den sovende middelklas­se vågner op? Jeg taenker på den sidste modbydelig­e skatteafta­le, som et flertal i Folketinge­t har vedtaget – at tage penge fra den fattigste del af befolkning­en og blot give minimale skattelett­else for de bedre stillede. At taenke sig, at socialdemo­krater og DF’ere kan synke så dybt. Partierne, som praler af at vaere denne gruppes beskyttere. Samtidig ser man, hvordan den finansiell­e sektor uhaemmet skovler milliarder ind. Banker og kreditfore­ninger påstår, at overskudde­ne skal bruges til at polstre sig. Herre jemini. Hvor er politikern­e henne? Tavsheden kan karakteris­eres som usselheden­s dybe tavshed.

F. Christense­n Gåsetorvet 12 Nakskov

at hr. Rune Olsen ikke er den eneste, der synes, at pensionist­er skal have mere i pension, i stedet for blot at blive spist af med 30 kroner mere om måneden. Men der er desvaerre ikke nogen, der gider tage sig af pensionist­erne, for de fleste har jo deres på det tørre.

B.Clausen

Holbaek

at det er passende at sige tusind tak til Jakob EngelSchmi­dt. Nu giver tågesnakke­n på Borgen endelig mening.

Måske skulle I derinde legalisere kokain, så alle vi andre også kan forstå, hvad I har gang i.

Mikael Kyster Bispevaeng­et 8

Lille Skensved

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark