Ekstra Bladet

I sku’ skamme jer

-

To af tidens medie-darlings, Linse Kessler og Jim Lyngvild, har igen formået at bringe sig selv i søgelyset. Desvaerre ikke for det gode.

Ingen af de to har bidraget med noget seriøst for at underbygge berømmelse­n, men har bare vaeret gode til at promovere sig selv.

Et af midlerne har vaeret at lade sig tatovere over det hele, for noget skal der trods alt til for at holde på imaget. Linse har ladet sig tatovere sort på hele halsen, og så kan man jo synes om hendes nye visuelt afhuggede hoved, hvad man vil.

Den slags tatovering­er er det forbudt at udføre i Danmark, men sådan noget pjat mente Linse da ikke skulle holde hende tilbage, så hun fik det gjort i Sverige. Jim fik sig en lang ’slange’ med runeskrift tatoveret op ad halsen og rundt øret, for han er jo ’viking’ – godt nok en pseudo én af slagsen, inspireret af en vikinge-film på nettet.

Både Linse og Jim skal have et ordentligt hak i tuden for det elendige og aldeles uansvarlig­es signal, de som kendisser sender ud – ikke mindst til unge mennesker, der ikke kan overskue, at tatovering­er, og isaer i hovedet, kan få både fysiske og psykiske konsekvens­er. Men hvad gør man ikke for at komme i medierne? I skulle skamme jer!

Odd Høyholm Dalstrøget 101 Dyssegård

 ?? FOTO: HENNING HJORTH ?? Linse Kessler og Jim Lyngvild sender forkerte signaler med deres mange tatovering­er, skriver Odd Høyholm.
FOTO: HENNING HJORTH Linse Kessler og Jim Lyngvild sender forkerte signaler med deres mange tatovering­er, skriver Odd Høyholm.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark