Ekstra Bladet

Derinde på Christians­borg!

FINE FOLK

-

Jakob Engel-Schmidt, ung Venstreman­d med både politisk og erhvervsma­essig succes: Medlem af Folketinge­t, ledende stilling på Niels Brock, fast deltager i programmer på TV2 News og en god valgkreds. Alt i alt en succesfuld mand, vi kom til at høre mere og mere til og om.

Det gjorde vi så også!

Indtil tirsdag aften i denne uge var han dog ikke på alles laeber. Men det er han nu – forsidesto­f!

at kalde ham et fjols. Et livsfarlig­t fjols.

Ikke nok med, at han tager narkotika, naermere betegnet kokain, men han saetter sig ind i sin bil og kører afsted vind og skaev på stoffer. Det er et under, at ingen mennesker kom til skade.

Da politiet standser ham for en defekt billygte, opfører han sig maerkvaerd­igt og mystisk og naegter at puste i politiets ’balon’. Så politiet må anholde ham. Senere på natten afslører en blodprøve, at det var en saerdeles skaev Venstre-mand, der blev sendt hjem uden bil.

ikke at vaere en mand af aere, for han holdt skandalen hemmelig. Først da det lykkedes Ekstra Bladet at få aktindsigt, måtte han krybe til korset.

Det er sjaeldent med narkopåvir­kede politikere i Danmark – mens det ikke er så ualmindeli­gt med spirituspå­virkede, politiske bilister eller deres kaerester, som det for nylig skete for justitsmin­ister Søren Pape Poulsen, hvis kaereste blev nuppet med en god brandert på.

Fine folk derinde på Christians­borg! De ligger hele tiden og roder rundt i moralsk angribelig­e sager, og det befordrer befolkning­ens foragt.

politikere som narkomisbr­ugere kommer ikke bag på mig. Jeg bor midt i et af Københavns vaertshusk­varter, og her handles åbenlyst forskellig­e former for narko og så selvfølgel­ig også hashen.

Efter kampen mod Christiani­as pushere er et stort antal pushere rykket ud i København, hvor de handler omkring vaertshuse­ne, der har åbent til klokken syv om morgenen. Der er ikke meget hemmeligt over forretning­erne, men politiet har ikke mandskab til at gribe ind! Jeg springer over pushere og købere, når jeg skal ind ad min gadedør, og de handler bare videre.

overrasker mig, at den smarte, skaldede Venstre-mand fra Niels Brock og Christians­borg er med på narkoen, så er det fordi, det er så meget hans type, jeg ser handle nede på min gade.

Justitsmin­ister Søren Pape tager skarp afstand fra Jakob EngelSchmi­dt, men det giver jeg ikke en disse for.

Hvis Pape Poulsen skulle optraede som moralens vogter, skulle han saette ind mod den åbenlyse handel med narko i Danmark og ikke kun på Christiani­a.

med nogle skønne betjente, der kommer, når der er slagsmål i Svaertegad­e, hvor jeg bor. De har ikke en levende

at tage sig af narkohandl­er, chance for

også der altså ikke kun drejer sig om forhutlede narkomaner, men også de smarte unge med masser af penge. Betjentene er såmaend lige så bekymrede over situatione­n, men de kan ikke stille noget op.

Hvis man skal bruge folketings­medlem Jakob Engel-Schmidts sag til noget konstrukti­vt, så luk øjnene op for, at narkokrimi­naliteten blomstrer, og der er kommet nye kunder i butikken.

 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ?? JEG TILLADER MIG OG HAN VISTE SIG DET NYE MED OG NÅR DET IKKE JEG TALER AF OG TIL Jakob Engel-Schmidt, ung Venstre-mand med både politisk og erhvervsma­essig succes: MF, ledende stilling på Niels Brock, fast gaest på TV2 News – og altså narko-misbruger....
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN JEG TILLADER MIG OG HAN VISTE SIG DET NYE MED OG NÅR DET IKKE JEG TALER AF OG TIL Jakob Engel-Schmidt, ung Venstre-mand med både politisk og erhvervsma­essig succes: MF, ledende stilling på Niels Brock, fast gaest på TV2 News – og altså narko-misbruger....

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark