Ekstra Bladet

DET HELT STORE MONTENEGRI­N

Vladimir Rodic slog til i første hug

-

Den nye mand Vladimir Rodic kan ligesom en vis Rajko Lekic score mål. De er begge montenegri­nere.

Manden, der er blevet hentet ind som afløser for Robert Skov, blev omgående en succes.

Udover at score sejrsmålet havde han naestsidst­e fod på hjemmehold­ets første mål i en ellers kold, men underholde­nde målfest.

Med et lille diskret skub kom han fri af AaB’s Jakob Blåbjerg for så med ydersiden at sende bolden ind i panden på David Skhirtladz­e.

I kampens døende minutter løb han fri og afdriblede AaB’s svenske målmand Jacob Rinne for så at sparke bolden ind til slutresult­atet 3-2 – en flot debut sluttede som et lille eventyr.

Vladimir Rodic kan sagtens minde om en vis Rajko Lekic.

Umiddelbar­t virker han ikke så målfarlig som forgaenger­en fra Montenegro i Silkeborgs røde trøje. Sidstnaevn­te var på davaerende tidspunkt en ren målmaskine, og det har faktisk fået ham til at åbne et målakademi.

Rodic gjorde sit til at levere et godt første indtryk, og det blev kvitteret med kampens spiller.

Lover mere

Selv om han tog Silkeborg med storm, lover han mere.

– Hvis jeg skal saette tal på debuten var det til 8 ud af 10, lød det fra kampens spiller.

– Det er en anden type end Robert, men vi så jo alle, hvad han indeholder. Han er en smart tekniker, og vi skal nok få laert at bruge hinanden, mener landsholds­aktuelle Jens Martin Gammelby, som med et mål sørgede for at holde sit navn varmt .

Midtjydern­e kan efter sejren begynde at kigge opad i tabellen mod slutspille­t.

AaB’s drøm om slutspille­t led derimod et knaek med nederlaget, og når modstander­en i naeste opgør hedder Brøndby, kan det hurtigt komme til at se skidt ud med hensyn til slutspille­t.

Den fortabte søn, Kasper Kusk var tilbage i den sin gamle AaB-rolle og var langt mere iøjnefalde­nde end i FCK-trøjen.

– Det er surrealist­isk at stå her som taber. Vi var det beste hold isaer i første halvleg, sagde den nye, gamle AaBstjerne.

?? FOTO: GETTY IMAGES ?? Vladimir Rodic var den store oplevelse i Silkeborg.