Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP AF HOROSKOPNE­TTET.DK

-

VAEDDEREN 20/3-19/4

Brug dit funklende intellekt til at løse de problemer, du baerer rundt med dig. Husk på, at dine bekymringe­r kun eksisterer, når de fylder dit sind. Hvis du ikke kan gøre noget ved dem, gør du bedre i at acceptere tingenes tilstand og komme videre. Økonomisk er der ikke det, du ikke kan overkomme i dag.

LØVEN 22/7-22/8

Din partners ekstraordi­naert strålende humør vil lyse din dag op, som iøvrigt er en meget god dag at investere på. Du vil skulle tage dig af et vigtigt familieanl­iggende. Hvis du ser bort fra dette, vil det kunne have alvorlige konsekvens­er. Perfekt dag at søge nyt job.

SKYTTEN 22/11-20/12

Konflikt bør undgås, da den kan forvaerre dit helbred. Hold fast i dine penge i dag og lån dem ikke til andre. Til trods for deres udskyld og oprigtighe­d, kan børn have en negativ virkning på din dag. Forsøg at baere over med dem, da de endnu ikke ved, hvad du finder naturligt.

TYREN 20/4-20/5

I dag er dit helbred urokkelig godt. Du står til at modtage en gevinst eller anden form for vaerdi gennem tidligere investerin­g eller spil. Dine børn vil vaere ekstra hjaelpsomm­e i hjemmet i dag. Hvis du spiller dine kort rigtigt, vil du have en uforglemme­lig aften med den du elsker.

JOMFRUEN 23/8-22/9

Sørg for at slappe af mellem dine opgaver på jobbet. Dit gode arbejde vil blive vaerdsat - uanset om du klør ekstra meget på eller tager den med ro. I dag vil vaere en god dag at søge lønforhøje­lse. Dine børns skolegang går fint - du har intet at bekymre dig om her.

STENBUKKEN 21/12-19/1

Uanset hvad du gør, må du ikke miste dit temperamen­t. Det kan slå et permanent skår i familiens vase, hvis du gør. Forsøg hellere at berolige alle og holde freden imellem jer. Hvis du har banksager, der skal tages hånd om, skal du vaere nøjeregnen­de i alle aspekter.

TVILLINGER­NE 21/5-20/6

En af dine bedste egenskaber er din humoristis­ke sans, brug den til at løfte din ånd og hele dig selv. Hvis du investerer i konservati­ve emner, vil det giver afkast. Indse at vrede er det samme som at vaere gal over en kortere periode.

VAEGTEN 23/9-22/10

I dag kommer til at gavne dig helbredsma­essigt. Hvis du har vaeret syg i en periode, begynder det at gå i den anden retning i dag. Du vil se en stigning i udgifter, hvilke kan påvirke dig mentalt. Forsøg ej at overtale andre, hvis det umiddelbar­t synes umuligt. Det vil ikke baere frugt.

Vandmanden 20/1-18/2

I dag vil vaere en god dag at tage i traenings center. Du bør undgå at overspise og holde dig i god form. Du kan komme til at opleve nye ting, der også kan gavne dig økonomisk. Dit humør passer ikke sammen med din brors i dag planlaeg dagen efter det.

KREBSEN 21/6-21/7

Dine energi-reserver og dit gode helbred vil gøre sig gaeldende i din planlaegni­ng af en laengere rejse i livet. Til trods for en travl dag vil du vaere målrettet og umulig at hamle op med. Hold fokus på dine store mål i livet og lad dem danne dit fundament for motivation og viljestyrk­e. SKORPIONEN

23/10-21/11

I dag bør du bruge tid på de ting, der gør dig glad. Nye finansiell­e tiltag kan vaere til gavn for dig, men sørg for at have styr på alle detaljer før, du kaster dig ud i det. Tilbring tid med din familie - det vil gøre både dig og dem glade og tilfredse.

FISKENE 19/2-19/3

Dit helbred er perfekt! Ejendomsha­ndel vil have et flot afkast. Sørg for at bringe positiv energi til dit hjem for at løfte stemningen lidt. Det hele starter med dig i dag. Dit omdømme kan lide skade, hvis du ikke spiller dine kort rigtigt på jobbet.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark