Ekstra Bladet

Annette og Tore: Derfor booker vi altid selv

-

Pakkerejse­r? Nej tak!

Sådan lyder det fra det eventyrlys­tne aegtepar Annette Seier Johansen og Tore Seier, der til hver en tid foretraekk­er at booke deres ferier selv.

Det giver dem nemlig den ultimative frihed, når de er af sted. Og så er det ikke dyrere end at købe en pakkerejse, fortaeller de.

– Når vi selv sammensaet­ter vores rejser, kan vi vaelge at bo på en blanding af dyre og billige hoteller. Alt afhaengig af vores budget kan vi vaelge at bo på et luksushote­l i nogle dage for derefter af bo billigere andre dage, siger aegteparre­t, der skriver om deres mange rejser på deres faelles blog, OnTrip.dk.

Det er tidskraeve­nde

Annette og Tore har rejst det meste af verden rundt og må indrømme, at det kan vaere tidskraeve­nde selv at stå for research og booking af alt fra flybillett­er, hoteller, billeje og så videre.

Tiden er dog godt givet ud, mener aegteparre­t, og efter at have vaeret deres eget rejseburea­u i mange år har de fundet ud af, hvordan de kommer billigst af sted, når det er tid til ferie.

– Det allerbedst­e råd er at rejse uden for højsaesone­n. De billigste rejser og flybillett­er finder du ofte i det tidlige forår og det sene efterår, siger Annette Seier Johansen og tilføjer:

– Undgå at rejse i weekenden eller op til helligdage, men rejs i stedet på hverdage.

Og book i god tid. Prisen stiger, jo naermere du kommer dit afrejsetid­spunkt. De bedste priser findes ofte ved at booke mindst tre måneder før afrejse.

 ?? PRIVATFOTO ?? Annette Seier Johansen og Tore Seier driver sammen bloggen OnTrip.dk, hvor de beretter om deres mange rejser. Her er de på den legendaris­ke Route 66 i USA.
PRIVATFOTO Annette Seier Johansen og Tore Seier driver sammen bloggen OnTrip.dk, hvor de beretter om deres mange rejser. Her er de på den legendaris­ke Route 66 i USA.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark