Ekstra Bladet

Opinionen

Ritt Bjerregaar­d

-

indvandrer­børn i daginstitu­tion, lød TVING et nyt forslag fra den konservati­ve socialmini­ster, Mai Mercado. Godt nok mente Ekstra Bladet, at forslaget måtte haenge sammen med, at hun ikke havde noget at tage sig til, men det er alligevel frapperend­e, at en konservati­v minister kan fremkomme med sådan en idé.

Hvor blev al den konservati­ve snak om hensynet til familien af ?

er vist alle partier GODT NOK enige om, at integratio­nen for alt for mange indflytter­e ikke er lykkedes. Og det skal der selvfølgel­ig gøres noget ved.

Men det duer ikke at foreslå noget, der totalt strider mod en dansk opfattelse. Hvem skulle kunne sikre, at det skete – at børnene rent faktisk kom i daginstitu­tion?

ser vi en latterlig forestilli­ng på I FORVEJEN

Christians­borg omkring et burkaforbu­d. Igen er det klart, at det at gå med burka ikke er foreneligt med at få et dansk liv til at fungere, men midlerne til at få burkaerne vaek må vaere i orden, og det kraever meget mere end et forbud.

De midler, et demokrati som Danmark har, er at udvise folk eller fjerne den økonomiske støtte, de får, hvis de ikke vil indrette sig, så de kan bo og klare sig i landet. Det er hårde og dermed også vanskelige midler, men det er også alvorligt for samfundet, når integratio­nen mislykkes. En mildere form for indgreb er at styrke det opsøgende arbejde og sikre, at der er økonomi til at betale

Der er slet ikke den styrke i Lars Løkke, at han vil vaere i stand til at bringe så stor en forandring igennem

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark