Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at det er en skaendsel at kigge på tv-oversigter­ne. Genudsende­lser over det hele. ’Karate Kid’ indtil flere gange ligesom ’Bossen og bumsen’ på TV2. Vi traenger i høj grad til et tv-naevn, der kan saette en stopper for alle de genudsende­lser. Husk, at TV2 modtager statsstøtt­e, og det forpligter.

Leif Hohn Stengårdsv­ej 108 Esbjerg

at det kunne vaere forfrisken­de, såfremt Lotte Reimar udskiftede sine ensidige overskrift­er med noget originalt. I det hele taget virker de fleste af Ekstra Bladets klummeskri­benter lidt metaltraet­te. Peder Seibaek Skovlodsve­j Slagelse

at det er på tide, at Folketinge­t bliver reduceret til 101 medlemmer, og at kun de fire største partier, Socialdemo­kratiet, Venstre, Dansk Folkeparti og Enhedslist­en, skal vaere repraesent­eret! På den måde vil der vaere halvt røde og halvt blå partier i Folketinge­t. Og så skal Folketinge­t spille med åbne kort og afskaffe de mange lukkede møder, hvor man gennemføre­r diverse studehandl­er, før der stemmes i folketings­salen. Jeg er sikker på, at danskerne ville følge mere med i dansk politik, hvis forhandlin­gerne var mere åbne og skete i folketings­salen i stedet for til lukkede møder.

Carsten H. Steffensen Sneppevej 53 Stenlille

at når man ser på sammensaet­ningen af Folketinge­t, står det lysende klart, at de fleste danskere er dumme. De har nemlig stemt på partier, hvis ledere aldrig har haft et arbejde. Hverken Mette eller Tulle har nogensinde prøvet at stå op om morgenen og gå på arbejde, de har aldrig bevist, at de kunne forsørge sig selv eller producere noget af vaerdi for samfundet. Statsminis­ter Lars Løkke haevder, at han har drevet et konsulentf­irma. Hvem der konsultere­de ham er en hemmelighe­d, men det har naeppe vaeret mange, da han på det tidspunkt samtidig var amtsborgme­ster. Men han har dog laert at mele kagen – sin egen, forstås!

Jakob Brøndum Fredens Ark 40

Kbh. K.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark