Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP AF HOROSKOPNE­TTET.DK

-

VAEDDEREN 20/3-19/4

I dag vil folk vaerdsaett­e din høflighed og venlige personligh­ed - og mange af dem vil endda rose dig højt. Økonomiske problemer bliver vasket bort ved hjaelp af dine foraeldres assistance. Problemer mellem din partner og dig gør dig ukampdygti­g på jobbet, da du taenker for meget over det.

LØVEN 22/7-22/8

Del familiens problemer med din partner. Husk, at det er børnene , det handler om men det handler først of fremmest om dig og din partner - for det er jer, der skal tage jer af dem. I dag er en god dag at investere på, men sørg for at søge rådgivning forinden.

SKYTTEN 22/11-20/12

Hold humøret højt, da gode stunder er i komme. Du vil have gode maengder af energi i dag. Hvis du går med tanker om at inestere penge, skal du taenke dig ekstrem godt om før, du traeffer en beslutning. I dag er penge nemlig så forraederi­ske, som de kan blive.

TYREN 20/4-20/5

Det er svaert for dig at nå fremad og det skyldes din pessimisti­ske tilgang til livet. Smid dine bekymringe­r fra dig og accepter verden som den er med alt den indeholder. Økonomien ser god ud i dag. Tilbring tid på forskønnel­se af dit hjem. Lån ikke penge ud i dag - uanset hvem der spørger.

JOMFRUEN 23/8-22/9

Tag dig af dit helbred. Gå en lang tur i den friske luft eller hop op på din cykel og kom ud og se noget nyt. Lad dig ikke overtale til at investere penge i noget, der fra starten ikke ser fornuftigt ud.

STENBUKKEN 21/12-19/1

Et gensyn med en gammel ven vil glaede dig og løfte dit humør. Deltag ikke i investerin­gspuljer med andre i dag. Pas på med at vaere for gavmild overfor dine venner, da de kan komme til at tage din gavmildhed for givet og ødelaegge et godt venskab.

TVILLINGER­NE 21/5-20/6

Dine tanker er mørke og det skyldes primaert, at du ikke har haft nok fokus på at lyse dem op. Gå ikke med til at starte nye virksomhed­er op i dag og hold dig fra at investere i brancher og puljer, som bliver anbefalet af andre. Du kan have svaert ved at passe dit arbejde på grund af problemer derhjemme.

VAEGTEN 23/9-22/10

I dag kan din opførsel virke forvirrend­e på andre. Pas på med at blive frustreret i din søgen efter hurtige resultater. Økonomisk vil det gå godt. Der kan opstå spaendinge­r mellem dig og din familie på grund af unødvendig­e kontrovers­er - så hold et vågent øje og prøv at styre udenom konflikter.

Vandmanden 20/1-18/2

I dag er ikke dagen, hvor du bør kaste dig ud I udendørs aktivitete­r. Du vil have bedre af at blive indendørs. Invester kun penge, hvis du er stensikker på hvad oplaegget indeholder. Din vens problemer kan gøre dig bekymret eller gøre dig ilde til mode.

KREBSEN 21/6-21/7

Der er meldinger om ubehag på baggrund af helbreds relaterede problemer. Vaerdier vil vaere lette at få fat i - du kan tjene flere penge, indsamle gammel gaeld uden besvaer eller få økonomisk støtte til nye projekter. Aftenen kommer til at forløbe som planlagt med indkøb og hygge.

SKORPIONEN 23/10-21/11

I dag skal du vaere uhyre forsigtig, når du kører bil. Hold specielt øje med overhalend­e biler og vaer opmaerksom ved kryds. En trang økonomi kan lede til skaenderie­r. Hvis folk forlanger for meget af dig, skal du have kraefter nok til promte at sige nej.

FISKENE 19/2-19/3

Vaer god mod din krop - dyrk noget motion f.eks. fitness eller zumba. En perfekt dag at investere i smykker, tøj og antikvitet­er. Husk på at dine venner har brug for dig. Hiv nogle timer ud af kalenderen og deltag nu, hvor familien alligevel er samlet.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark