Ekstra Bladet

Hjulmand tvunget til at give profiler hvil

- ege

Succesen kommer ikke uden omkostning­er for FC Nordsjaell­and, hvor cheftraene­r Kasper Hjulmand nu beklager sig over, at hans unge profiler virker slidte.

Backen Mads ’Mini’ Pedersen måtte således stå over i forårsprem­ieren med en mindre skade, som kommer efter et komprimere­t program både med U21-landsholde­t, ligalandsh­oldet og i klubregi.

– Det er lidt irriterend­e, at de spillere, vi havde med i vinterens landskampp­rogram, slider lidt med skader nu, sagde Kasper Hjulmand.

Han indikerede dermed

Vi kommer til at tage dem ud i perioder

også, at anfører Mathias Jensen og Victor Nelsson ikke er på toppen, ligesom Jonathan Amon var henvist til baenken efter at have vaeret med USA’s U20-landshold i vinterpaus­en.

– Den slags betyder jo, at de er nødt til at traene i december for at holde sig helt klar til de opgaver. Vi har spillere i truppen, der var med U21-landsholde­t til EM i sommer og atter har vaeret af sted denne vinter.

– Vi kommer til at tage dem ud i perioder. Spillere i den aldersgrup­pe har behov for at vaere helt ude i tre-fire uger i perioder, og det kommer vi til. Så vi kommer til at tage Mathias Jensen ud i en periode, forudser Kasper Hjulmand.

Han mener, at emnet bliver nødt til at blive diskuteret både mellem klubberne og Dansk Boldspil Union:

– Superligae­n ligger stille bare fire uger i sommer og vinter. Vi bliver nødt til at tage det med ind i diskussion­en, når vi ønsker at passe på spillerne.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark