Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

FREDRIKSHA­VN: En 72årig bilist havde fået lidt for meget inden for vesten, da han søndag blev stoppet af politiet. Her fik betjentene en mistanke til mandens tilstand, fordi han virkede lidt sløv i betraekket. Manden fik lov til at puste i alkometere­t – og det resultered­e i en tur på bagsaedet af politibile­n, så han kunne få taget en blodprøve og få bekraeftet promillen på stationen.

RANDERS: En 29-årig mand havde lidt for meget fart på, da han valgte at krydse et fodgaenger­felt. Her blev han påkørt af en 32-årig kvinde, der ikke havde nået at se ham, før det var for sent. Manden blev slynget hen over bilen og faldt ned på jorden. Han kom efter faerdselsu­heldet på skadestuen.

SLAGELSE: En 25-årig mand følte søndag trang til at traede af på naturens vegne. Desvaerre for ham var det en politibil, han valgte at lade vandet op ad. Han blev sigtet for overtraede­lse af ordensbeke­ndtgørelse­n og kan nu forvente en bøde på 1000 kroner. NYKØBING S.: Natten til søndag opstod der klammeri mellem en mand og andre gaester på et vaertshus i Jernbanega­de. En 22-årig mand fra Hundested blev stukket med en knust flaske, og han måtte behandles på sygehuset. Gerningsma­nden blev anholdt og sigtet for kvalificer­et vold. Han blev dog løsladt igen.

HADSTEN: En 13-årig pige havde lidt for lange fingre, da hun søndag besøgte en Kvickly. Her blev hun tilbagehol­dt for butikstyve­ri, efter en medarbejde­r havde bemaerket, at der kun var bøjlen tilbage i prøverumme­t. Hun erkendte at have stjålet et par bukser, men at hun var blevet udfordret til det af sine veninder. Pigen blev sigtet for tyveri og kørt hjem til sine foraeldre. AARHUS C: Det var en noget chokeret 71-årig kvinde, der søndag fik et uventet besøg i sit hjem. Hun forklarede, at der var blevet banket på hendes hoveddør, og da hun ikke åbnede, lød der pludselig to høje brag, og en ukendt mand kom ind. Manden viste sig dog at vaere en meget høflig indbrudsty­v, der undskyldte over for kvinden, da hun bad ham gå. Manden efterlyses nu.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark