Ekstra Bladet

Der er lys forude

- J. Hartmann Gl. Holmegårds­vej 7 Hillerød

I Ekstra Bladet 8. februar nåede vi lige et belaerende foredrag om, hvad kriminalit­et kan have af grimme følger.

Der var et indlaeg i nationen! i forbindels­e med Jakob Engel-Schmidt-sagen, og uha da, det var grimme afsløringe­r, der her kom for dagen.

Men, Jakob, du kan glaede dig; din fremtid ser dog ikke så sort ud.

Om føje år har du mulighed for at komme på scenen igen.

For på tv er der altid plads til en lovovertra­eder; en tidligere grammofon-pladevende­r, der havde ’misforståe­t’ uddelingen af indsamlede penge, er nu vaert på et tv-program.

For på Christians­borg er der også plads til en lovovertra­eder; en EU-politiker glemte helt at udføre et stykke arbejde for sine diaeter, og han blev modtaget af partierne på Christians­borg med åbne arme.

Selv et redaktørjo­b i den private sektor kunne det blive til efter i godt humør at have påkørt nogle cement-klodser.

Så ingen urolighed for fremtiden, Jakob. Der er mere end et lys for enden af korridoren.

Per Voetmann Gungdyvej 57

Hørning Selvfølgel­ig er det en alvorlig situation, den kongelige familie står over for, men hvor er jeg traet af alle eksperter, der får lov til at udtale sig med en viden, som de tror, de er eksperter i, når ingen reelt ved noget som helst om prins Henriks sygdom.

Jeg er ikke royalist, men lad dog familien få lov til at have det hele for sig selv, som en familie bør have i en alvorlig tid.

Jeg bryder mig heller ikke om, at såkaldte tv-laeger skal have fem minutters taletid, hvor de gør sig kloge på prinsens sygdom, hvad enten det er det ene eller andet, der er årsagen til, at han ligger på Rigshospit­alet.

Det kan vaere, at prins Henrik har besluttet sig for, at dette liv gider han ikke mere. Trods alt er han knap 84 år.

Og han har levet et fuldt liv i godt og rigt selskab, som han selv ville – for sjov har han vaeret og har givet inspiratio­n til mange gode grin i Cirkusrevy­en.

Han er blevet hånet for sin accent, men har på den franske måde sat masser af kolorit på kongehuset.

Når tiden er inde, får vi nok de nyheder, vi skal have, fra hoffets side.

Jeg ved ikke, om prinsHenri­k har leveret varen for alle medaljerne og apanagen, men et sjovt bekendtska­b har han altid vaeret.

Så fred med det.

Han har levet et fuldt liv i godt og rigt selskab, som han selv ville

 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN/RITZAU SCANPIX ?? Per Voetmann spår Jakob Engel-Schmidt gode muligheder for et comeback i rampelyset.
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN/RITZAU SCANPIX Per Voetmann spår Jakob Engel-Schmidt gode muligheder for et comeback i rampelyset.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark