Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at konkurrenc­e er godt, isaer når det gaelder stramninge­r på udlaending­eområdet. Den blok, der først kan praesenter­e flertal for at skrotte konvention­erne, vinder naeste valg.

Danskerne har fået nok. Nicolai Sennels København

at hvis man er valgt ind i et politisk parti, må man da også følge de demokratis­ke regler. Er der flertal for et forslag i partiet, må det da også gaelde.

Alt om at vaere fritstille­t er da helt ude i hampen. Veber Finnedal København

at tallet 179 er genialt, én grad fra en halv cirkel. Og hvis nu de gamle elefanter som for eksempel Bertel Haarder kunne give lidt plads til andre at føre sig frem i, så er der helt sikkert rigeligt at rive i.

Problemet er den tiltagende topstyring. Et paradoks i et moderne demokrati.

Tom Frederikse­n Kommandant­højen 27 Rønne

at det da var noget af et ordvalg, Tomas Oszlar fik fyret af i Ekstra Bladet 10. februar. Ved du, hvad fascister/Stasimetod­er er?

Nej, det gør du ikke. Prøv at taenke tilbage på Anden Verdenskri­g og den spanske borgerkrig. Der var der fascister. Hvordan kan du tillade dig at tage det ord i din mund over for tre partier, fordi du ikke kan få din vilje som et lille barn?

Så en anden gang:

Taenk dig om.

Leif Hohn Stengårdsv­ej 108 Esbjerg

at det undrer, at det i København kan koste 5700 kroner om måneden at leje et vaerelse på ni kvadratmet­er.

Det lyder ikke lovligt, gør det? I min by er der regler for, hvor meget huslejen må saettes til, og er man utilfreds med lejen her, kan man klage til kommunens huslejenae­vn og få den nedsat, hvis den er for høj!

Ellers er der vel stadig en lov, der forbyder åger.

Bjarne Østergaard Skovbakken

Skive

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark