Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP AF HOROSKOPNE­TTET.DK

-

VAEDDEREN 20/3-19/4

Fokuser på at haeve din selvtillid i dag. Du vil kunne føle dig socialt utilpas, hvilket bunder i manglen på samme. Investerin­ger, der foretages på baggrund af anbefaling­er, vil med sikkerhed gå i vasken. Nye relationer vil vaere langtidsho­ldbare og til stor gavn.

LØVEN 22/7-22/8

Hvis du er i faerd med at bygge på din uddannelse eller selvudvikl­ing, vil du nyde godt af det på flere niveauer. Du vil med sikkerhed få det bedre med dig selv. Du vil have lyst til at lave hurtige penge, som de kaldes - men sørg for at taenke dig om undervejs. I dag vil du sprede glaede i folks hjerter.

SKYTTEN 22/11-20/12

Folk vil møde dig med store - måske endda urimelige - krav i dag. Husk ikke at love mere end hvad, du kan holde. Og husk ligeledes at holde hvad du lover. Du er dygtig til at komme på nye idéer, som kan have en positiv indvirknin­g på din økonomiske situation.

TYREN 20/4-20/5

Gode stunder er i komme og du vil opleve at have mere energy end normalt. Investerin­ger bør ikke foretages i dag. Generelt ser det ud til, at du skal holde fast i dine penge. Du vil have fokus på et lille barn, der er sygt - giv barnet så meget opmaerksom­hed som muligt.

JOMFRUEN 23/8-22/9

Tag den med ro og bliv ikke nervøs, når du møder højt profilered­e individer. Din selvtillid er nødvendig i mange henseender i livet - både forretning­smaessigt, på jobbet, i kaerlighed og for dit totale helbred.

STENBUKKEN 21/12-19/1

Ignorer ikke hvis du føler dig stresset. Husk på, at stress er en sygdom, der mindst er ved at vaere lige så skadelig som alkohol og tobak. Du vil blive opmaerksom på en person med store planer og idéer. Tjek ordentligt op på vedkommend­e, før du planlaegge­r nye økonomiske tiltag.

TVILLINGER­NE 21/5-20/6

Du vil have godt af at slappe af i dag. Prøv at finde glaede blandt dine venner og familie. Økonomisk set bliver dagen ikke som, du havde håbet. Der er chance for, at du vil besøge et religiøst sted eller naer familie.

VAEGTEN 23/9-22/10

Find optimismen frem. Et citron-surt ansigt klaeder alligevel ikke andre end Thomas Blachman. Brug optimismen til at slippe af med alle de negative elementer så som jalousi, had og frygt. I dag vil du have lyst til at bruge penge og tage rundt på må og få - men dy vil fortryde, hvis du gør det.

Vandmanden 20/1-18/2

I dag er til for at hjaelpe dig med at indse, at der intet godt eksisterer uden ondt. Der er penge at hente, men det vil vaere svaert for dig at holde på gevinsten. Aktiver dig selv i leg med børn eller unge. Romantik bliver der ikke meget af i dag.

KREBSEN 21/6-21/7

Del problemern­e i familien med din partner. Tilbring kvalitets tid sammen og genopdag hvorfor, I fandt sammen til at starte med. Dette vil også påvirke jeres børn på en god måde, netop at vaere centrale i jeres kaerlighed til hinanden og dem.

SKORPIONEN 23/10-21/11

Tag den med ro i dag. Du har en hel del energi, der skal tilbage i kroppen. Hvis der er penge til overs, kan du med god samvittigh­ed investere i boligmarke­det. Brug dit økonomiske frirum på at forkaele dig selv og dine børn. Lad dem vide, at du taenker på dem, når det går godt.

FISKENE 19/2-19/3

Der er gode chancer for at du vil komme dig over laengere tids sygdom i dag. Hvis du ynder, kan du bruge din ekstra energi på sport eller anden form for fritidsakt­ivitet, da det vil give dig mere tilbage end, hvad du laegger i det. Der kan ske en stigning i dine udgifter i dag.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark