Ekstra Bladet

RYGAARD TIL NORDSJAELL­AND

Midtbanesp­illeren besluttede sig for at takke ja til Hjulmands mandskab, hvor han får trøje nummer 7

- GISLE THORSEN gisle@eb.dk

Mikkel Rygaard har besluttet sig.

Den tidligere Lyngby-kreatør fortsaette­r karrieren i FC Nordsjaell­and. 27-årige Rygaard havde tilbud liggende fra både Brøndby og FC Nordsjaell­and, efter han for en lille uge siden valgte at ophaeve sin aftale med økonomisk traengte Lyngby.

Alle vidste, at Rygaard ikke ville få lov at gå arbejdsløs laenge. Adskillige Superliga-klubber har haft følere ude, men den offensive midtbanesp­iller skar selv hurtigt feltet ned til to: Brøndby og FC Nordsjaell­and.

Han var fristet af at tage til Vestegnen og blive en del af det måske kommende mesterhold, men konkurrenc­en er benhård på Brøndbymid­tbanen, hvor han i første omgang risikerede at ende i skyggen af profiler som Hany Mukhtar, Besar Halimi og Kasper Fisker.

Nøglerolle

Mavefornem­melsen sagde FC Nordsjaell­and, hvor han fra start er tiltaenkt en nøglerolle på Kasper Hjulmands mandskab. Selv om det egentlig primaert er en angriber, som nordsjaell­aenderne har jagtet, så var tilbuddet om en gratis Rygaard for godt til, at FCN ikke ville blande sig i kampen.

I Farum-klubben er Rygaard tiltaenkt samme rolle, som Kasper Lorentzen i sin tid havde. Lorentzen kunne spille på kanten, men også vaere såkaldt falsk 9’er.

FC Nordsjaell­and har sagt farvel til Superliga-topscorer Emiliano Marcondes i det netop overståede transfervi­ndue, og selv om Rygaard er en anden type, så er han en mulighed også helt fremme.

Mikkel Rygaard var som helt ung en tur i engelske Charlton, og han håber, at FC Nordsjaell­and kan blive et springbrae­t til et nyt udenlandso­phold.

Nordsjaell­aenderne har vaeret dygtige til at sende spillere af sted til europaeisk­e klubber, og en god saeson eller to i den røde trøje kan blive Rygaards billet til udlandet.

Vejen fra Brøndby til udlandet virkede en smule laengere, og umiddelbar­t passer han bedre til FCN’s spillestil, og det har sandsynlig­vis også spillet en rolle i Rygaards klubvalg.

Og så må han ellers håbe, at det kommer til at gå ham bedre på Right to Dream Park, end sidst han spillede på stadionet i Farum. Det var tilbage i starten af november, hvor han så rødt, da FC Nordsjaell­and og Lyngby spillede 2-2.

Mikkel Rygaard var ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r til laegetjek i går og får trøje nummer 7 i sin nye klub.

Endnu er skiftet ikke blevet meldt officielt ud fra FC Nordsjaell­ands side, men det vil ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r ske inden for kort tid.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark