Ekstra Bladet

MOD PÅ TRIATLON

– Efter tenniskarr­ieren vil jeg gerne prøve triatlon, for det vil hjaelpe mig til at holde en god form og gøre, at jeg stadig kan spise , hvad jeg har lyst til

- TROELS CHRISTENSE­N tch@eb.dk

Lindsey Vonn er en af mine gode venner, så jeg er spaendt på at se hende og støtte hende

I november 2014 gennemført­e Caroline Wozniacki New York Marathon på tre timer og 26 minutter.

En ret imponerend­e – men også omdiskuter­et – bedrift midt i en aktiv tenniskarr­iere.

Under alle omstaendig­heder var det en stor såvel fysisk som mental sejr for hende, og hendes succes i den type udholdenhe­dssport har åbenbart givet smag på mere.

Det afslørede hun på et pressemøde i Qatar i weekenden.

Her blev hun spurgt, om der var en anden sport end tennis, som hun ville prøve at blive godt til.

– Ja, hen ad vejen og efter min tenniskarr­iere vil jeg gerne prøve triatlon. Jeg ved jo ikke, om jeg ville blive god til det, men det ville hjaelpe mig til at holde mig i god form og gøre, at jeg stadig kan spise, hvad jeg har lyst til, svarede den erklaerede mad- og ikke mindst dessertels­ker.

– Det vil vaere min største motivation.

– Og efter at have gennemført en maraton i en ret paen tid synes jeg, triatlon ville vaere sjovt at prøve.

God på ski og snowbard

Der er forskellig­e discipline­r inden for triatlon fra den olympiske distance på 1500 meter svømning i åbent vand, 40 kilometers cykling og ti kilometers løb til en ironman med distancern­e 3800 meter, 180 kilometer samt et afsluttend­e maratonløb på 42,195 kilometer.

Caroline Wozniacki har fra barnsben dyrket mange sportsgren­e, og i øjeblikket følger hun med i de olympiske vinterlege.

– Jeg så noget skihop, hvor der var nogle polakker med, og så lidt bobslaede, men det forstår jeg ikke rigtigt. Så har jeg set curling, men jeg glaeder mig mest til styrtløb. Lindsey Vonn er en af mine gode venner, så jeg er spaendt på at se hende og støtte hende.

Vinterspor­t er ikke fremmed for hende.

– Jeg plejede at stå på ski omkring en måned hvert eneste år. Jeg er ret god på både ski og snowboard. Men jeg er nok lidt for nervøs, når det går rigtigt staerkt, til at gøre det på olympisk niveau.

Caroline deltager i Qatar Open og spiller første kamp i morgen.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark