Ekstra Bladet

’Veninde’-opgøret bliver ikke til noget

-

Det imødesete ’veninde’-opgør mellem Caroline Wozniacki og den russiske verdensstj­erne Maria Sharapova i tredje runde ved Qatar Total Open bliver ikke noget.

En fejlfyldt Sharapova formåede nemlig ikke at spille sig videre fra første runde, hvor hun både tabte hovedet og kampen med 6-4, 4, 4-6, 3-6 til kvalifikat­ionsspille­ren Monica Niculescu.

Rumaeneren er WTA-turens mest akavede modstander, som slicer både med forog baghånd, og efterhånde­n blev russeren så irriteret, at hun begik fejl på fejl.

52 uprovokere­de fejl blev suppleret med 11 dobbeltfej­l, og så er det ikke let at vinde en tenniskamp.

Parti på 17 minutter

Som førsteseed­et er Wozniacki oversidder i første runde, før hun i anden runde i morgen skal møde vinderen af dagens opgør mellem tyske Tatjana Maria og landsmande­n Carina Witthöft.

Sharapova bragte sig ellers foran med 5-2 i første saet, men hun kom ikke ligefrem let til føringen.

Ved stillingen 4-2 udspillede sig et parti på 17 minutter, hvor russeren først formåede at udnytte sin niende break-bold.

Også det efterfølge­nde parti var en sejtraekke­r.

Med på et wildcard

Rumaeneren afvaergede tre saetbolde og reducerede til 3-5. Det var dog en stakket frist, da Sharapova i stedet servede saettet hjem til 6-4.

I andet saet var russeren ovenpå med et serve-gennembrud to gange, men Niculescu svarede begge gange tilbage og brød siden rent til saetsejr 6-4.

Også i tredje saet kom Sharapova bedst fra start med et brud til 1-0, men Niculescu svarede prompte tilbage og brød siden afgørende til 5-3, inden hun servede sejren hjem med et rent parti efter to timer og 41 minutter på banen.

Den doping-dømte russer var med i turneringe­n på et wildcard.

troels

 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? Maria Sharapova er faerdig i Qatar.
FOTO: ALL OVER PRESS Maria Sharapova er faerdig i Qatar.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark