Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

- Lah@eb.dk

BRABRAND: Det blev en større aktion, da politiet stoppede en 24-årig bilist natten til tirsdag. Det viste sig hurtigt, at manden var påvirket, og da betjentene tjekkede ham, kunne de se, at han heller ikke havde noget kørekort. Det blev fundet kokain i bilen, og en tur hjem til manden resultered­e også i 62 gram af stoffet MDMA. Natten endte derfor med tre sigtelser til manden. SLAGELSE: En 16-årig dreng var lidt for aktiv på det sociale medie Snapchat, hvor man kan sende videoer til venner og bekendte. Her kunne politiet også følge med og så, at han gik og sparkede til spejle på parkerede biler. Drengen blev sigtet for overtraede­lse af ordensbeke­ndtgørelse­n, og de sociale myndighede­r blev underrette­t.

FAXE: Politiet blev kaldt ud til en mark, hvor en ung mand havde kørt sin bil af vejen og rullede rundt på marken. Den 22-årige mand var ikke kommet til skade, men han havde ikke noget kørekort, og han lugtede af spiritus. Han blev derfor anholdt og sigtet. ROSKILDE: En mindre eksplosion fik politiet på maerkerne og ud til en familie, der havde afbraendt forskellig­e ting i deres braendeovn. Blandt de mange genstande var noget fyrvaerker­iemballage, der stadig var spor af krudt i. Ved afbraendin­gen fik krudtet glasset på braendeovn­en til at springe. Ingen kom heldigvis noget til, og ejeren slap med en bøde.

NAESTVED: Hele syv busser fik knust deres ruder, da de holdt parkeret på en parkerings­plads. Politiet undersøger spor fra pladsen, men de er meget interesser­ede i at høre, om nogen har set noget mistaenkel­igt omkring busserne natten til tirsdag.

AARHUS: En 31-årig mand prøvede ihaerdigt at fange politiets opmaerksom­hed, da han natten til tirsdag besøgte politistat­ionen flere gange med usammenhae­ngende historier og forklaring­er på, hvorfor han gerne ville i kontakt. Til sidst blev han traet af ikke at blive taget seriøst og vendte tilbage med en kniv og en brosten, som han holdt op mod politiets kamera. Det fik den ønskede opmaerksom­hed, og manden blev sigtet for at overtraede knivloven.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark