Ekstra Bladet

Vender altid tilbage til bad boys

Heidi:

-

En af de andre piger, der taender på bad boys, er Heidi Frederikse­n. Hun arbejder som eventpige og drømmer om at komme på forsiden af Playboy. Hun afviser, at hendes besaettels­e af bad boys handler om en hård opvaekst. Hendes opvaekst har vaeret fin. Hun taender bare mere på dem.

– Jeg har haft to kaerester i mit liv, og de har begge vaeret bad boy-typer. Jeg har prøvet at udvide min horisont og date fyre, jeg normalt aldrig ville finde på at date, men jeg ender stort set altid med at vende tilbage til en bad boy.

Da Ekstra Bladet fanger hende over telefonen, er hun i Istanbul for at få lavet bryster og naese. Oveni har hun fået en såkaldt vampyrbeha­ndling, der forynger huden.

Fed udstråling

For Heidi er det en høj prioritet at gøre meget ud af sig selv, og det er en af årsagerne til, at hun går efter bad boy-typer. Ligesom hende selv skiller de sig nemlig ud.

– Jeg har altid godt kunnet lide typen, der fanger éns blik på gaden. Gerne muskuløs og tatoveret. Jeg kalder det nutidens vikingeloo­k og synes, det er spaendende. Jeg kan godt lide det mystiske i det. ’Hvem er han’-agtigt, ik’?

– Det kan man vel taenke om alle typer mennesker?

– Ja, 100 procent. Det er heller ikke, fordi det altid skal vaere en stor og pumpet fyr for at vaere en bad boy. En bad boy er en med en rigtig, rigtig fed udstråling. Når jeg går på gaden, er jeg en type, der ikke gider ligne alle andre. Jeg søger en fyr, der matcher mig på den måde, forklarer hun.

Jeg har altid godt kunnet lide typen, der fanger éns blik på gaden. Gerne muskuløs og tatoveret

– Melanie naevner, at det handler om, at man er vokset op i et hårdt miljø. At det handler om genkendels­e og følelsen af beskyttels­e. Passer det også på dig?

– Nej, jeg har altid vaeret pigen, der passer på mig selv. Det er da dejligt at ligge i en staerk arm eller gå rundt med en, som man kan føle sig beskyttet af, men jeg behøver ikke at vaere afhaengig af en mand på den måde. Det er ikke sådan, at jeg frygter verden.

 ?? FOTO: TV3 ?? Heidi Frederikse­n taender bare på bad boys. De skiller sig ud, mener hun.
FOTO: TV3 Heidi Frederikse­n taender bare på bad boys. De skiller sig ud, mener hun.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark