Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at hvis Lars Løkke gennemføre­r en ministerro­kade og gør kuglestøde­ren Joachim B. Olsen til beskaeftig­elsesminis­ter, så hører alting op – manden har jo aldrig nogensinde haft et arbejde.

John Hansen Skolegade 38

Vejle

at det kunne vaere dejligt med et valg, men det er der desvaerre nok lange udsigter til, selvom det er utroligt, at kun få reagerer på, at den form for politik, som føres lige nu, gør kløften mellem rig og fattig i Danmark større og større.

Rune Olsen

Hyben Alle 100 Kastrup

at der skal saettes massivt ind på at gøre erhvervsud­dannelsern­e attraktive igen. Det er den slags, vi har brug for herhjemme lige nu – og den slags, vi kommer til at skulle have brug for langt inde i fremtiden.

Carsten H. Steffensen Sneppevej 53 Stenlille

at Rasmus Jarlov skriver på Facebook, at kun danskerne har lov at bestemme, hvem der må komme ind i Danmark. Hvorfor lader han og hans VLAK-regering så hele tiden udenlandsk­e menneskere­ttighedsdo­mmere og internatio­nale konvention­er bestemme, hvem der må vaere her?

Nicolai Sennels København

at jeg ikke forstår, hvorfor man ikke i daglig tale og i medierne, uden racistiske undereller overtoner, kan anvende gode gamle betegnelse­r som neger, eskimo og hottentot, når man på forsiden af eb.dk kan anvende betegnelse­n ’elendige fjeldaber’ om nordmaend?

Lars Wenstrup

Lynge

at der selvfølgel­ig skal vaere brugerbeta­ling på brugen af tolke, hvis man som udlaending ikke ønsker at laere dansk. Derudover synes jeg, at det kun kan gå for langsomt med at få sendt flygtninge ud på arbejdsmar­kedet – danskere får jo heller ikke lov til bare at laene sig tilbage og haeve dagpenge eller kontanthja­elp.

Vivian Trustrup Graevlinge­vaenget Nyborg

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark