Ekstra Bladet

KNIVSTIKKE­R LAENKET TIL SYGESENG

Ulykkelig studerende lagt i håndjern på sygehus og anklaget for at myrde sin kaereste og angribe sine foraeldre med kniv

- TORSTEN RUUS

Hulkende og laenket med håndjern til en hospitalss­eng blev den 24-årige studerende Benjamin Walsh mandag anklaget for at have draebt sin kaereste igennem to år med adskillige knivstik og dolket sin mor halvt ihjel i delstaten Massachuse­tts i USA.

Foran den forslåede, lettere sårede og dybt ulykkelige mand stod en kreds af laeger, jurister, politifolk og reportere.

En offentlig gabestok, som det i Danmark ville vaere utaenkelig­t at anbringe en sigtet person i.

Men billederne har siden ramt naesten alle større medier i USA.

Om Benjamin Walsh bliver dømt i retten, vil vise sig, men staerke vidneudsag­n, beviser og indicier mangler juristerne tilsynelad­ende ikke.

Draebt med 20 knivstik

I weekenden fandt politiet, ifølge CBS, The Boston Globe og New York Daily News, den unge amerikaner­s samlever og kaereste, Olivia Bergstrom, draebt i parrets lejlighed i Needham i udkanten af Boston.

Kvindens krop var, har det vist sig, perforeret med 20 knivstik. Ikke faerre end 13 af stikkene sad i hendes ryg.

Men det vidste kun morderen, da Benjamin Walsh efter kvindens død lørdag aften gik amok på en restaurant i en naboby. Her dukkede han op i ondt lune til en fødselsdag­sfest. I den ene hånd knugede han en kniv.

Om der var tale om den samme kniv, der tidligere den aften lemlaested­e hans kaereste, er endnu ikke kommet frem i medierne.

Benjamin Walsh hastede igennem restaurant­en og hen til det bord, hvor hans foraeldre sad og spiste, og råbte ukvemsord. Isaer hans mor var mål for mandens ubaendige vrede.

’Fuck jer, møghunde’

For øjnene af en del vidner stak han derefter i raseri begge sine foraeldre i maveregion­en.

Nogle af restaurant­ens andre gaester kom aegteparre­t til undsaetnin­g, og det lykkedes angivelig at passiviser­e Benjamin Walsh. Politifolk ville lidt senere laegge ham i håndjern, men det fik igen vreden op i manden.

’Fuck jer, møghunde. Jeg draeber jer allesammen’, skreg han ifølge politiets udmeldinge­r, mens han satte sig kraftigt til modvaerge.

Politifolk bemaerkede ifølge tv-kanalen CBS, at hans haender var blodige.

Mandens 53-årige mors til-

For øjnene af en del vidner stak han i raseri begge sine foraeldre i mave-regionen

Jeg ved, at når det går op for Ben, hvad han har gjort, vil han blive forfaerdet

 ?? FOTO: ART ILLMAN/AP ?? Benjamin Walsh i sin sygeseng foran en broget forsamling af journalist­er, laeger, jurister og politifolk.
FOTO: ART ILLMAN/AP Benjamin Walsh i sin sygeseng foran en broget forsamling af journalist­er, laeger, jurister og politifolk.
 ?? FOTO: ART ILLMAN/AP ?? Benjamin Walsh satte sig voldsomt til modvaerge, da politifolk i weekenden ville laegge ham i håndjern. Hans haender var blodige, og maerkerne i ansigtet taler nok for sig selv.
FOTO: ART ILLMAN/AP Benjamin Walsh satte sig voldsomt til modvaerge, da politifolk i weekenden ville laegge ham i håndjern. Hans haender var blodige, og maerkerne i ansigtet taler nok for sig selv.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark