Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP AF HOROSKOPNE­TTET.DK

-

VAEDDEREN 20/3-19/4

Find indre styrke i alt det, du giver dig i kast med i dag. Der ser ud til, at der er noget udsat, der endelig vil lykkes. Du vil etablere et nyt venskab i forbindels­e med en begivenhed. Der er store chancer for at møde den rigtige, da romantikke­n står højt i kortene.

LØVEN 22/7-22/8

Hold øje med din vaegt og undgå at overspise. Dårlig dag at investere i nye projekter. Sørg for at vaere social - så riv et par timer fri og tilbring tid sammen med din familie og venner. Det ser ud til, at du kommer til at skulle traeffe en skelsaette­nde beslutning i forhold til dit job.

SKYTTEN 22/11-20/12

Begynd at meditere for at styrke dit sind. Lån ikke penge ud i dag. Dine børn vil assistere dig med arbejde i hjemmet. Det er en god idé at opfordre dem til at gøre sådanne ting en gang imellem, når de har fritid. Romantikke­n står højt poå kortene, så sørg for at hjaelpe den på vej så godt du kan.

TYREN 20/4-20/5

I dag ser ud til at vaere god for dit humør. Det ser ud til, at der vil komme penge i din retning via tidligere investerin­ger. Din fokus bør ligge på din familie og venner i dag. Din partners humør kan vaere ret svingende, så sving forsigtigt med og hjaelpe gyngen med at stoppe.

JOMFRUEN 23/8-22/9

Tag andres følelser i betragtnin­g, når du vurderer situatione­r, som involverer andre mennesker. Fejlbedømm­else skader ikke kun andre, men også dig selv. Pas på med bare at leve i nuet - taenk over dit forbrug og dine drømme. I svaere situatione­r vil din familie vaere der for dig.

STENBUKKEN 21/12-19/1

Hvis du er oppe i aldermen, så at sige, skal du passé godt på dit helbred i dag. Der bliver ikke mulighed for at ødsle med pengene. Undgå unødvendig­e sammenstød med familiemed­lemmer. Husk på, at enhver sejr i et skaenderi, ikke kan betragtes som en sejr i sidste ende.

TVILLINGER­NE 21/5-20/6

I dag bør du bruge din fritid på at forfølge dine hobbyer samt andre ting, du ynder at bruge tid på. Vaer god mod dig selv. I dag er dårlig, når det kommer til investerin­g, men god når det kommer til nye idéer, der kan give et økonomisk afkast på sigt. Ignorer folk der vil låne penge af dig.

VAEGTEN 23/9-22/10

Det vil glaede dig at folk omkring dig giver dig støtte. Det bliver svaert at holde fast i pengene. Du vil kunne opleve at blive skuffet, hvis du har børn, da de vil have svaert ved at leve op til dine forventnin­ger. Du bør forklare dem hvorfor.

Vandmanden 20/1-18/2

Igennem dine venner vil du i dag møde en person, der vil have høj indflydels­e på dine tanker. Alle økonomiske henseender bør varetages med snilde. Der kan forekomme lidt gnidninger mellem dig og et familiemed­lem, men lad ikke dette spolere din sindsro. Du kan vaere trist, hvilket vil påvirke din partner.

KREBSEN 21/6-21/7

Dit gode helbred gør dig i stand til at deltage ved sport og andre former for motion. Dine banksager er meget skrøbelige lige nu, så vaer på vagt. Lad ikke børn slippe afsted med hvad som helst.

SKORPIONEN 23/10-21/11

I dag er dagens horoskop ret specielt. Du vil vaere ved godt mod og godt nok helbred til at deltage aktivt i sport. Du vil have det vildt sjovt i andres selskab og du er lidt for god til at bruge penge.

FISKENE 19/2-19/3

Din vrede gør dig i stand til at overdrive, når det ikke tjener noget formål. Specielt din familie kan blive generet af dette, så hav det i mente, når i skal ses - og vigtigst af alt; Kontroller din vrede. Du kommer til at bruge flere penge end planlagt i dag.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark