Ekstra Bladet

FRISPARKSK­ONGEN SLOG TIL

- Tna@eb.dk

sit snit til at chippe Gonzalo Higuain fri i feltet, og argentiner­en flugtede med største selvfølge føringen ind fra en spids vinkel.

Et fantastisk mål, der dog aldrig skulle have vaeret godkendt, idet Juve-angriberen stod i offside.

Klodset straffe

Men ondt blev til vaerre for Tottenham bare syv minutter senere, da Federico Bernardesc­hi klemte sig foran Ben Davies på et ellers ufarligt indlaeg. Waliseren gik i panik og begik et klodset og klart straffe, som Gonzalo Higuain satte ind.

En mareridtsi­ndledning for Christian Eriksen og co. Men netop danskeren var en af de toneangive­nde gaester, der var med til at vende balancen i kampen. Eriksen leverede flere sublime pasninger og farlige afslutning­er.

Det var dog som vanligt Harry Kane, der satte gang i Tottenham-målscoring­en, da han efter en god halv time modtog en dybdepasni­ng fra Dele Alli. Kane kørte kuglen med uden om Buffon og svigtede ikke.

Vaerterne var under et tungt pres resten af første halvleg, men i tillaegsti­den tog en vis herre ved Douglas Costa, der egenhaendi­gt satte sig igennem Tottenhams backkaede blot for at blive vaeltet i feltet af Serge Aurier. Denne gang tyrede Higuain bolden på tvaerstang­en og missede muligheden for et hattrick.

Hjemmehold­et virkede i anden halvleg tilfreds med at kunne tage 2-1 med til London i returkampe­n, men det aendrede et dansk frisparksm­ål altså på.

Dermed står Tottenham med gode kort på hånden på Wembley 7. marts.

Basel slagtet hjemme

I tirsdagens andet Champions League-opgør blev Basel på hjemmebane slået med 0-4 af Manchester City.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark