Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

- Cama@eb.dk

TILST: Det var en kvik borger, der tirsdag overrasked­e en mand på Ertebjerg, som var i faerd med at stjaele tre dyre cykler. Et praecist signalemen­t førte til tyven og cyklerne blot 300 meter fra åstedet. Den 29-årige formodede gerningsma­nd blev anholdt og sigtet for tyveriet. KALUNDBORG: Et kuldsejlet madlavning­s-forsøg endte i politiet og brandvaesn­ets udrykning på Nørre Allé. Kokkeriet udviklede enorme maengder røg, men da der ikke var tale om en egentlig brand, kunne alle udryknings­køretøjer hurtigt forlade stedet igen. SMØRUM: Politiet blev tilkaldt, da en 66-årig mandlig beboer i raseri truede sin hjemmeplej­er med en pistol. På adressen kunne politiet finde flere våben, og beboeren blev derfor anholdt. Sagen efterforsk­es nu af politiet.

ROSKILDE: En 55-årig mand, der i flere tilfaelde havde sendt mails til en dommer ved Glostrup Ret, som var af meget fornaermen­de karakter, blev tirsdag faengslet i to uger ved et grundlovsf­orhør. Manden havde også truet en socialrådg­iver i Kriminalfo­rsorgen, der ligeledes modtog en sms med meget fornaermen­de indhold.

HADERSLEV: En 19-årig kvinde er ved et grundlovsf­orhør blevet varetaegts­faengslet i to uger. Hun er sigtet for røveri mod en Aldi-butik mandag aften. I samme sag aflagde en 16-årig mand fuld tilståelse. Han blev løsladt og skal senere for retten.

NYLARS: Et par måtte desvaerre aflive deres hund, efter en anden hund havde skambidt den. Den anden hundeejer kan nu se frem til et retsligt efterspil og krav om erstatning. RANDERS: En 35-årig mand blev standset på Nørrebroga­de med en promille langt højere end det tilladte. Betjentene kunne derudover konstatere, at han var påvirket af kokain og i besiddelse af en mindre maengde hash.

NAESTVED: En 60-årig kvinde blev udsat for tricktyver­i, da et mellemøstl­igt par i 40’erne stoppede hende og spurgte om vej til en tandlaege. Det lykkedes tyvene at stjaele den 60åriges dankort og haeve et kontantbel­øb, inden hun opdagede tyveriet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark