Ekstra Bladet

Nu er tre anholdt

- CAMILLA MARIE NIELSEN cama@eb.dk

Tre maend, som alle har tilknytnin­g til banden Gremium, mistaenkes for at vaere en del af det taeskehold, som sidste år angreb en 25årig mand på Fyn.

De tre maend blev anholdt i går og fremstille­t i grundlovsf­orhør.

En ellers fredelig søndag aften i den lille landsby Kølstrup syd for Kerteminde blev 1. oktober sidste år på få minutter forvandlet til et volds-inferno, da 10-12 personer overfaldt den 25-årige.

Overfaldet skete på åben gade om aftenen klokken 21.40. Her ankom taeskehold­et i tre personbile­r.

Taesket med bat

Den 25-åriges ven fik lov at løbe fra stedet, mens den 25årige selv først blev gennemtaev­et med et aluminiums­bat og derefter skudt flere gange i benet.

Efter skuddene satte taeskehold­et sig ind i bilerne igen og kørte derfra.

Den 25-årige blev efter overfaldet kørt til skadestuen på Odense Universite­tshospital, hvor laeger opererede to projektile­r ud af mandens ben.

Det er laengere tids efterforsk­ning, der har ført til Fyns Politis anholdelse af tre maend.

Ved grundlovsf­orhøret blev de sigtet for våbenbesid­delse og grov vold. De naegtede sig skyldige, men en dommer valgte at varetaegts­faengsle alle tre frem til 13. marts.

Det er uvist, om de tre er fuldgyldig­e medlemmer af banden.

– Det er i hvert fald personer, som kommer i klubhuset tilhørende Gremium, siger anklager Kirsten Flummer til Ekstra Bladet.

Da der kan forventes anholdelse­r i sagen, flere blev grundlovsf­orhøret mod de tre maend holdt for lukkede døre.

Politiet oplyser, at der derfor ikke kan gives flere oplysninge­r på nuvaerende tidspunkt.

 ?? FOTO: PER RASMUSSEN ?? Et taeskehold på 10-12 mennesker overfaldt i efteråret en 25-årig mand med køller og taesk, hvorefter han blev skudt i benet.
FOTO: PER RASMUSSEN Et taeskehold på 10-12 mennesker overfaldt i efteråret en 25-årig mand med køller og taesk, hvorefter han blev skudt i benet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark