Ekstra Bladet

Jeg vil skide på dine følelser

-

til idioten, der hele tiden bliver FØLGENDE ER kraenket af indhold i medierne:

'De, der kommer med tårer i øjnene og beder mig holde min kaeft, fordi jeg sårer deres følelser, må forstå, at retten til ikke at blive såret ikke eksisterer. Kun ytringsfri­heden gaelder. Hvis ikke du vil såres, så lad vaere med at laese min avis, lad vaere med at komme til min konference. Sluk for fjernsynet og radioen. Og hvis du kommer, så lad os debattere.'

fra Zineb el Rhazoui. ORDENE KOMMER

Hun er journalist og overlevede terrorangr­ebet mod Charlie Hebdo i 2015. Hun var på ferie. Nu kaemper hun fortsat og ihaerdigt for ytringsfri­heden. En frihed, som du – din politisk korrekte hykler – forsøger at tage magten over. Du burde skamme dig.

din medløberpr­ofil DU BRUGTE på Facebook til at ytre, at Palle Sørensens død var fortjent. Der har siden etablering­en af Facebook vaeret omkring ti årsdage, hvor du kunne vaelge at foragte politimord­eren eller mindes de fire betjente. Men du har vaeret fløjtende ligeglad. Du har ikke skaenket det en tanke før 1. februar 2018, hvor han døde.

Mere usympatisk bliver du ikke.

du såret, da jeg delte en ALLIGEVEL BLEV ironisk tekst, som var lige så patetisk som din. Jeg tilkendega­v, at alle har ret til at hvile i fred. Jeg vedhaefted­e også et billede af boksepromo­toren Mogens Palle og foregav, at jeg ikke anede en kaeft om, hvem der egentlig var død.

Af samme årsag delte jeg et billede af Leonard Cohen, da Bowie døde, og du pludselig var hans største fan. Jeg udstiller blot hykleriet. Du giver nemlig ikke en fuck, indtil dén dag de dør.

SÅRET, da jeg delte et billede af DU BLEV

H&Ms 'coolest monkey in the jungle' og spurgte, om han var en abe. Det gjorde jeg, fordi du ikke kunne skelne mellem aber og afrikanere.

Sårer det dig, kan du lade vaere med at følge mig. Lad dog vaere med at få mig blokeret i 30 dage, fordi dine kraenkede Tourette-fingre ikke kan holde sig fra anmeldelse­s-knappen.

SÅRET, fordi ’LOL DK’ på P3 tillod DU BLEV racistiske jokes hen over sommeren. Så såret, at du fik dem til at fjerne programmet. Det havde du ikke ret til. Derfor lavede jeg samme program på Radio24syv nogle dage senere. Vi andre skal ikke belastes med, at du har let til tårer. Sluk for radioen.

Du blev såret, da jeg skrev en klumme om unge indvandrer­e, der har saerligt svaert ved at opføre sig ordentligt i det offentlige rum. Du glemte dog at laese den del, der handlede om, at alle indvandrer­e naturligvi­s ikke er sådan. Du glemte også at laese den del, der handlede om, at det er forståelig­t, fordi mange indvandrer­e kommer fra krig, konflikt og ødelaeggel­se. Det glemte du, fordi du blev ramt af kraenkelse­s-tics.

Jeg udstiller blot hykleriet. Du giver nemlig ikke en fuck, indtil dén dag de dør

debattere med dig, men JEG VILLE GERNE du ville hellere bruge dine ord på at kalde mig praemie-perker. Lad vaere med at laese mine klummer.

Du blev også såret som kvinde, da jeg sad i ’Deadline’-studiet med tre maend og debattered­e ligestilli­ng. Men samme dig naegtede jo op til flere gange at vaere med i tv-debatter, hvis jeg også deltog. Sluk for dit fjernsyn, eller stil op til debat.

med tårer i øjnene og beder DE, DER KOMMER mig holde min kaeft, fordi jeg sårer deres følelser, må forstå, at retten til ikke at blive såret ikke eksisterer. Kun ytringsfri­heden gaelder. Hvis ikke du vil såres, så lad vaere med at laese mine klummer, lad vaere med at laese mine opslag på de sociale medier. Sluk for fjernsynet og radioen. Og hvis du kommer, så lad os debattere.

Ovenståend­e er til dig, kraenkelse­s-entusiast. Du ved udmaerket, hvem du er.

 ?? FOTO: AP ?? – Kun ytringsfri­heden gaelder. Hvis ikke du vil såres, så lad vaere med at laese min avis, siger den franske journalist Zineb el Rhazoui så klogt.
FOTO: AP – Kun ytringsfri­heden gaelder. Hvis ikke du vil såres, så lad vaere med at laese min avis, siger den franske journalist Zineb el Rhazoui så klogt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark