Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at det er pudsigt, at alle journalist­er nu pludselig kan se prins Henriks kvaliteter. Det er helt nyt og siger lidt om journalist-standens kvaliteter. Det samme gør sig gaeldende i forhold til Donald Trump; her gengives kun venstreori­enterede, demokratis­ke meninger fra USA. Saglighed er også her fravaerend­e.

Kaj Lindeskov Blåbaerhav­en Kokkedal

at ikke-vestlige indvandrer­e ifølge Finansmini­steriet koster danske skatteyder­e 33 milliarder kroner årligt. Det er cirka 100 millioner om dagen. Det er eddermame mange penge. Imens må de aeldre sidde med våd ble, børnehaver­ne køre med lav bemanding, og sundhedsva­esenet udsultes. En uvaerdig prioriteri­ng til fordel for mennesker, der ikke engang gider vores samfund.

Nicolai Sennels København

at efter have set TV2 med Rasmus Tantholdt i Nordkorea taenkte jeg, at Løkke og co. kan laere en hel del af Kim Jong-un, når det drejer sig om velfaerd for pensionist­er. I Nordkorea går alle borgere på pension, når de er 60 år, så de kan nyde alderdomme­n sammen med deres familie, og de får pensionen udbetalt til tiden. Taenk, hvis alle borgere i Danmark kunne få lov at gå på pension, når de fylder 60 år som i Nordkorea. Men det er der desvaerre lange udsigter til i et så kapitalist styret samfund som Danmark.

Rune Olsen

Hyben Alle 100 Kastrup

at vores tids største kendte hofnar har laenge og altid vaeret Dansk Folkeparti. Ja, fint og flot skal det vaere udadtil, men det er ofte fattigfint og uden reelt indhold. For tidligt forårsstik og tilhørende forårslys med dem som altid. Thomas Schütt Jensen Storkeløkk­en 174 Kirkendrup

Odense N

at når DR stadig i udpraeget grad benytter sig af Arbejderbe­vaegelsens Erhvervsrå­d i forbindels­e med analyser, så er det et levn fra de røde lejesvende, der stadig huserer. Veber Finnedal København

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark