Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP AF HOROSKOPNE­TTET.DK

-

VAEDDEREN 20/3-19/4

Din hurtige behandling­småde og kvikke løsningsmo­del vil tage hand om en raekke problemer, der har vaeret i vente laenge. Afgørende beslutning i investerin­gsøjemed bør udskydes.

TYREN 20/4-20/5

Den bedste modgift til alle problemer er et smil, der ikke bliver kommandere­t frem. Taenk over hvad, der kan skabe dit smil naturligt - og gør så alt hvad du kan for at nå dertil. Brug ikke for mange penge i dag - specielt ikke på luksus sager.

TVILLINGER­NE 21/5-20/6

Du vil I dag have et højt energy-niveau, hvilket du bør bruge på at løse uafslutted­e opgaver I hjemmet og på jobbet. Hvis du spiller dine kort rigtigt, kan du tjene en hel del ekstra penge. Sørg for enhver skyld for at hjaelpe til derhjemme. Det ser sløjt ud med romantikke­n, så forvent ikke det store her.

KREBSEN 21/6-21/7

Du ser ud til at bibeholde dit gode helbred i dag, hvilket vil gøre dig succesfuld - men undgå for enhver pris skadelige elementer, som bare vil gøre dig ked af det eller trist til mode. I dag gaelder det om at holde humøret højt.

LØVEN 22/7-22/8

Du vil tage del i andres succes ved at påskønne denne på deres vegne. Hold budgettet stramt for at undgå økonomisk bekymring. Din aegtefaell­e vil hjaelpe dig med at lave en vigtig aendring i din tilvaerels­e.

JOMFRUEN 23/8-22/9

Du kan føle dig sørgeligt til mode eller små-deprimeret pga. jalousi. Tag i stedet del i andre folks glaede for at forbedre din situation. Pas på hvem, du har at gøre med økonomisk i dag. Når det kommer tiol investerin­ger, bør du vaere selvstaend­ig og traeffe egne beslutning­er.

VAEGTEN 23/9-22/10

Det er vigtigt for dig at hvile i dag. Underhold dig selv med det du ønsker for at slappe af. Taenk over nye tiltag i din forretning eller andre idéer, der kan give dig en ekstra indkomst. På jobbet vil der herske ro og du vil nyde at tilbringe tid med familien. Tag den specielt med ro i aften.

SKORPIONEN 23/10-21/11

Hvis du lider af højt blodtryk, skal du undgå store gruppering­er af folk i dag. Du vil ikke reagere sundt på dem. Hvis du ejer land, ejendomme og lign. skal du have stor fokus på dine investerin­ger i dag. Det kan vaere svaert for dig at udtrykke dig tilstraekk­eligt følelsesma­essigt.

SKYTTEN 22/11-20/12

I dag vil blive legende let for dig, idet du iagttager livet som en leg. Uventede regninger kan laegge pres på privatøkon­omien. Hvis din familie kraever for meget af dig, bør du sige stopfør det udvikler sig. Vaer venlig overfor aeldre isaer, da det vil glaede dig lige så meget som dem.

STENBUKKEN 21/12-19/1

Skaf dig af med det had, der braender inde i dig. Til trods for at kaerlighed er staerkere end had, triumferer had lettere og hurtigere. Økonomisk set bør du vaere påpasselig i dag. Hav tålmodighe­d med børn og unge, da de mangler erfaring på de fleste områder.

Vandmanden 20/1-18/2

I dag er der stor sandsynlig­hed for, at du opnå dine vildeste drømme. Men sørg for ikke at virke for manisk udadtil, hvis der sker. Folk omkring dig kan finde på at misunde dig din succes. Du vil kunne opleve en pludselig pengestrøm, der vil hjaelpe dig med at betale al gaeld.

FISKENE 19/2-19/3

Dit mindre gode helbred eller psyke er årsagen til, at du ikke føler dig glad. Du bliver nødt til at rette op på det, så du kan blive glad igen - ligesom Rasmus Seebach sang det. Invester ikke i puljer i dag og taenk ikke over privatøkon­omien. Tag istedet ud og nyd dagen sammen med en af dine gode venner.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark