Ekstra Bladet

DE BILLIGE BEN

-

Federico Santander: Den paraguayan­ske landsholds­spiller er snart klar på affyringsr­ampen hos de danske mestre. Han kom til klubben på en femårig aftale tilbage i sommeren 2015, men det har aldrig vaeret planen, han skal fuldføre den. Dengang kostede han 20 mio. kr. Hvis han får et staerkt og stabilt forår, ligner det et sommersalg for angriberen, hvor FCK samtidig kan score en paen gevinst. Kampene mod Atlético Madrid er en god lejlighed for ham til at vise sig frem på den store scene. Alder: 26 år.

Kontraktud­løb: 30. juni 2020. Aktuel salgspris: 35 mio. kr.

Robin Olsen:

Han skal saelges til sommer. Spørgsmåle­t er, om den svenske landsholds­keeper, der også skal til VM, skydes af før eller efter det store udstilling­svindue i Rusland. En staerk praestatio­n ved VM kan få positiv betydning for salgsprise­n. Derfor kan det blive et stort spil i kulisserne om det foreståend­e sommersalg. FCK har allerede sikret sig afløseren i skikkelse af Jesse Joronen, der kommer til fra Horsens på en femårig aftale. Alder: 28 år.

Kontraktud­løb: 30. juni 2020. Aktuel salgspris: 30 mio. kr.

Pieros Sotiriou: Den cypriotisk­e landsholds­spiller var en dyr investerin­g, da han sidste sommer kom til FCK. Han har leveret varen og er helt sikkert på gennemrejs­e i København på vej mod større udfordring­er. Det ligger formentlig ikke i kortene, at han skal saelges allerede til sommer. Kampene mod Atlético Madrid er en god mulighed for ham at vise potentiale­t på den store scene.

Alder: 25 år.

Kontraktud­løb: 30. juni 2022. Aktuel salgspris: 25 mio. kr.

Viktor Fischer:

Humørbombe­n er vendt hjem til Danmark med stor energi efter mislykkede ophold i både Middlesbro­ugh og Mainz. Tanken på kort sigt er spilletid og muligheden for at bevare drømmen om en plads i VM-truppen til sommer. Han har fået en lang kontrakt med FCK, men udvikler han sig til en stor profil i Superligae­n, er han formentlig vaek igen allerede naeste sommer.

Alder: 23 år.

Kontraktud­løb: 30. juni 2022. Aktuel salgspris: 25 mio. kr.

Rasmus Falk:

Det er nu, den teknisk velfundere­de hurtigløbe­r skal have sit gennembrud. Skader har i flere perioder drillet ham, men han har i sandhed potentiale­t til at vaere en af de naeste FCK-spillere til at tage det store spring til en liga på et højere niveau.

Alder: 26 år.

Kontraktud­løb: 30. juni 2020. Aktuel salgspris: 15 mio. kr.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark