Ekstra Bladet

DE DYRE BEN

-

Diego Costa: Atlético Madrid ser ud til at vaere den kontrovers­ielle angrebsstj­ernes sidste klub på topniveau. Da han vendte hjem til klubben efter tre et halvt år i Chelsea, blev han samtidig udstyret med en frikøbskla­usul på 1,5 mia. kr. – et beløb, som ingen ventes at indfri for en 29-årig angriber. Signalet fra Atlético Madrid-ledelsen er ikke til at misforstå: Han er vores mand! FCK slipper for Costa i Parken, da han er blevet hjemme i Madrid for at pleje en mindre skade. Alder: 29 år.

Kontraktud­løb: 30. juni 2021 Frikøbskla­usul: 1,5 mia. kr.

Antonie Griezmann: Hvis den franske verdensstj­erne skal vaek fra klubben, han har optrådt for siden 2014, giver det god mening med et tidligt sommersalg. Prisen for ham er nemlig dobbelt så høj, hvis et salg finder sted inden 1. juli. Manchester United var sidste sommer blandt bejlerne. I efteråret kom det frem, at Barcelona også viser interesse for franskmand­en. De rygter har ikke vaeret til at stoppe, selvom Barcelona har forsøgt at laegge afstand til dem.

Alder: 26 år.

Kontraktud­løb: 30. juni 2022. Frikøbskla­usul: Frem til 30. juni 2018 lyder den på 1,5 mia. kr. Fra 1. juli 2018 falder den til 750 mio. kr.

Saúl Ñiguez:

Den centrale midtbanesp­iller er højt vaerdsat i Atlético Madrid, hvortil han kom i en alder af blot 13 år. Han har således fået det meste af sin opvaekst i klubben. Han er stamspille­r, og det afspejler sig i den frikøbskla­usul, som klubben har indføjet i hans kontrakt. Der skal store summer på bordet, hvis han skal skifte klub. Alder: 23 år.

Kontraktud­løb: 30. juni 2026. Frikøbskla­usul: 1,140 mia. kr.

Koke:

Midtbanesp­illeren er et produkt af talentudvi­klingen i Madridklub­ben. Han startede i klubben som otteårig og er i dag et idol, som klubbens unge talenter kan se op til. Ud over en lang kontrakt er han også udstyret med en frikøbskla­usul, der signaler, at karrieren også skal slutte i klubben.

Alder: 26 år.

Kontraktud­løb: 30. juni 2024. Frikøbskla­usul: 1,125 mia. kr.

Jan Oblak:

Han er ankermande­n på det hold, der ubetinget har lukket faerrest mål ind blandt samtlige top fem-klubber i Europa. Ni mål i 23 kampe vidner lidt om den klasse, der naturligt haefter sig ved sloveneren. Han er en af fremtidens europaeisk­e topmålmaen­d, og det er spørgsmåle­t, om en engelske topklub til sommer vaelger at indfri frikøbskla­usulen.

Alder: 25 år.

Kontraktud­løb: 30. juni 2021. Frikøbskla­usul: 750 mio. kr.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ?? FOTO: LARS POULSEN OG AP ??
FOTO: LARS POULSEN OG AP
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark