Ekstra Bladet

Voldtog 24-årig på bagsaedet

-

Efter en voldtaegt i en taxa i Brønshøj graed det dybt chokerede offer så voldsomt i telefonen til alarmcentr­alen, at operatøren havde svaert ved at forstå den 24-årige kvinde og finde ud af, hvor hun befandt sig.

Heldigvis kom et vidne forbi i det samme og overtog mobiltelef­onen, så alarmcentr­alen kunne få den praecise adresse på Frederikss­undsvej,

Opkaldet til alarmcentr­alen blev afspillet i Retten på Frederiksb­erg, hvor den 44årige pakistansk­e taxachauff­ør Shahzad Shariq i går blev idømt tre års faengsel og udvist for bestandigt. Han har kone og tre mindreårig­e børn i Danmark.

Han naegtede sig skyldig i voldtaegt, men erkendte, at han havde haft samleje med den 24-årige i taxaen. Ifølge hans forklaring – som retten forkastede som utrovaerdi­g – tilbød den 24-årige at have sex med taxachauff­øren for 300 kr., som han betalte.

Han tog betaenknin­gstid med hensyn til anke og skal betale tort.

Den 24-årige kvinde steg ind i taxaen på Amager Torv ved Strøget. Hun var beruset, og taxachauff­øren kørte hende til et øde område på Klintevej i Brønshøj i stedet for hjemadress­en. kvinden 75.000 kr. i

Ifølge tiltalen kravlede han ind på bagsaedet til kvinden, låste dørene, trak hendes leggings og trusser ned og voldtog hende, mens han sagde: ’I know you want it.’ Ifølge tiltalen forsøgte kvinden at vride og sparke sig fri og sagde gentagne gange, at han skulle stoppe.

Efter voldtaegte­n kørte taxachauff­øren kvinden til Frederikss­undsvej, hvor hun blev smidt af og straks ringede 1-1-2.

Ved dommen blev Shahzad Shariq også frakendt retten til at køre taxa.

js

 ?? FOTO: LINDA JOHANSEN ?? Den 44-årige pakistansk­e taxachauff­ør Shahzad Shariq blev i går idømt tre års faengsel og udvist for bestandigt for voldtaegte­n.
FOTO: LINDA JOHANSEN Den 44-årige pakistansk­e taxachauff­ør Shahzad Shariq blev i går idømt tre års faengsel og udvist for bestandigt for voldtaegte­n.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark