Ekstra Bladet

15-årig død efter indtagelse af MDMA

13 DAGE I KOMA: Nu er drengen fra Haslev død

- ANNA B. MADSEN nbm@eb.dk

Efter 13 dages kamp er en 15årig dreng fra Haslev natten til torsdag død af de skader, som han pådrog sig i forbindels­e med indtagelse af stoffet MDMA.

Det oplyste Sydsjaella­nds og Lolland-Falsters Politi i går i en pressemedd­elelse.

Politiet oplyste desuden, at de siden indlaeggel­sen af den 15-årige har foretaget flere anholdelse­r og afhøringer blandt de unge i omgangskre­dsen.

Familie i sorg

Til TV ØST bekraefter familien til den 15-årige dreng, at han er afgået ved døden.

– Han sov stille ind. Der var ikke mere at gøre, og hjernen havde taget stor skade. Han kaempede til det sidste, sagde en ven af familien til mediet.

Den 15-årige blev indlagt på Køge Sygehus efter at have indtaget stoffet. Det skete i selskab med en klassekamm­erat. Han blev senere flyttet til Rigshospit­alet, hvor han blev lagt i kunstigt koma, efter det stod klart, at hans indre organer havde taget voldsom skade af stoffet.

Den 15-åriges kammerat, som han havde taget stofferne sammen med, blev også indlagt, men han blev hurtigt udskrevet igen.

Solgte stoffer

3. februar oplyste Sydsjaella­nds og Lolland-Falsters politi, at de havde anholdt en person, der har solgt MDMA til de de to unge.

Politiinsp­ektør Kim Kliver oplyste i den forbindels­e, at den anholdte godt var klar over, at det var meget staerke stoffer, han solgte. Han er nu sigtet for salget.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark