Ekstra Bladet

Naer ven: Han var den sejeste

-

33-årige Kim Christians­en, der er naer ven af den afdøde og hans familie, sender nu en hilsen til den 15-årige:

– Han var den sejeste teenager, laegerne havde mødt. Hver gang de var ved at opgive, beviste han, at han ikke var faerdig med at vaere på denne jord. Hold nu op, en fighter, siger han til Ekstra Bladet.

Ifølge Kim Christians­en holdt han selv og den 15-åriges familie håbet i live til det sidste.

– Familien, mor, brødre, søster og andre pårørende har inderligt kaempet og troet på det her til det sidste. Og laegerne var med hele vejen til det sidste. Du (afdøde, red.) kaempede ikke forgaeves. Du er vågen. Nu bare et andet sted – et sted, hvor vi altid kan finde dig. Når vi kigger op på himlen i aften, så vil vi opleve, at han er deroppe.

Kim Christians­en vil huske tilbage på den 15-årige dreng som en meget omsorgsful­d og kaerlig person.

– Hans venner og familie vil huske ham som den, der altid var der for andre. Han var sin lillesøste­rs allerbedst­e ven. Og han var sig selv og en, som altid kaempede. Den dreng elskede livet.

Advarer andre

For Kim Christians­en er det vigtigt at advare andre om at prøve hårde stoffer som MDMA og opfordre danske foraeldre til at tage en snak med deres børn om stoffer, så de ikke ender i samme tragiske situation som den 15årige.

– Jeg har brug for at fortaelle foraeldre, at det her kan ske for alle. Lige meget hvor godt man kender sine børn, og lige meget om man tror, at det her kan ens eget barn ikke finde på, så må mit budskab vaere, at kunne deres dreng (afdøde, red.) finde på at prøve stoffer, så kan alle børn, siger han.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark