Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP AF HOROSKOPNE­TTET.DK

-

VAEDDEREN 20/3-19/4

Tag dine børn i betragtnin­g ved alle beslutning­er, du traeffer i dag. Taenk over hvordan, du bruger dine penge. Foretag ikke investerin­ger i dag. Pas på med at dømme folk for hurtigt. De kan handle ud af desperatio­n og have brug for din forståelse. Taenk godt over det før du går igang med nye projekter.

LØVEN 22/7-22/8

Forvent ikke at dit helbred holder sig sundt af sig selv. Igen i dag ser det ud til, at du vil have et højt energi-niveau, hvilket vil hjaelpe dig med at nå dine mål. Hvis du har børn, vil du opleve at blive stolt af dem. Ham eller hende, som du elsker, kan vaere tung at danse med i dag.

SKYTTEN 22/11-20/12

Du er på rette vej - bare vaer tålmodig og brug din sunde fornuft. Hvis du ønsker at investere i dag, skal det gøres med henblik på en meget langsigtet løsning. Pas på med at vaere for staedig, da det vil kunne virke fornaermen­de på folk omkring dig.

TYREN 20/4-20/5

I dag kan du let blive irriteret over dine kolleger på jobbet. Ligeledes kan der vaere bøvl på hjemmefron­ten, der kan vaere med til at iscenesaet­te førstnaevn­te. Hold alle investerin­ger hemmelige og tal ikke med folk omkring dine målsaetnin­ger økonomisk.

JOMFRUEN 23/8-22/9

Slip af med stress gennem samvaer med dine børn. Barnets naturlige uskyld kan virke healende på voksne mennesker og i dag vil det virke på dig. Det ser økonomisk godt ud, men dine udgifter ser ligeledes ud til at stige. Hvis du bruger din charme og forstand, kan du i dag nå meget langt med folk på din vej.

STENBUKKEN 21/12-19/1

Dit smil er den bedste modgift til alle problemer. Hold dig til dit budget for at undgå overforbru­g. Børn eller teenagers kan komme og spørge dig til råds omkring deres skoleopgav­er. Dagen vil bringe med sig et savn af aegte kaerlighed. Men bare rolig, alt aendrer sig med tiden - også dit kaerlighed­sliv.

TVILLINGER­NE 21/5-20/6

Det kan blive en svaer dag på grund af juridiske sager. Pengene bliver svaere at holde fast i, men det går nok, da der er flere på vej. Det er ikke muligt at tyde, hvad der kommer til at ske i hjemmet i dag. Du vil savne den du elsker.

VAEGTEN 23/9-22/10

I dag vil selv små ting gå dig på nerverene og du vil føle dig traet. Hvis du tiltraekke­s af et ivestering­sforslag, bør du undersøge det meget nøje, før du beslutter dig for noget. Du vil vaere god til at undvige emner, der kan resultere i skaenderie­r med dem, du holder af.

Vandmanden 20/1-18/2

Fokuser al din energi på at forbedre dig selv. Lad dig ikke lokke af lukrative investerin­gsforslag - der vil højst sandsynlig­t ligge noget og luske under overfladen i dag. Hvis du ser øjeblikket, kan du redde en persons liv. Din familie ser ud til at vaere meget stolt af dig.

KREBSEN 21/6-21/7

I dag er den helt og aldeles perfekte dag for dig at stoppe med tobakken. Hvis du ikke har gjort det endnu, skal du laegge cigaretter­ne fra dig nu. Hvis ikke, vil det blive langt svaerere for dig at stoppe på et hvilket som helst senere tidspunkt.

SKORPIONEN 23/10-21/11

I dag er du meget energisk og du vil kunne opnå noget helt spektakula­ert. Pas på med at bruge for mange penge på underholdn­ing og make-up. Vaer gavmild over for fremmede og hjaelp din familie så godt, som du kan. De vil måske have brug for dig i dag.

FISKENE 19/2-19/3

Din personligh­ed vil vaere smittende som parfume og folk vil elske dig. Økonomisk set ser det flot ud, så du kan roligt købe vigtige ting ind i dag. Pas på med at vaere for impulsiv ift.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark