Ekstra Bladet

SKILT IGEN

Komiker Brian Mørk kørte sammen med sine tre børn galt i snestormen torsdag aften – heldigvis kom hverken han eller børnene noget til

- SIGNE SKOV signe@eb.dk FOTO: AP

Torsdag aften var komikeren Brian Mørk og hans tre børn Alicia, Darwin og Linnea, ude for et biluheld.

– Det var en ret voldsom oplevelse at glide ud på den måde og slingre rundt og smadre ind i en sten, fortaeller han.

Uheldet skete i Nordjyllan­d i den snestorm, der haergede store dele af landet torsdag.

En hare sprang ud foran bilen, og herefter mistede Brian Mørk herredømme­t over sin bil, så den lille familie kørte af vejen og ind i en stor sten.

– Det tog sekunder. Airbags sprang. Børn graed i panik. Jeg blødte. Sneen føg. Kaos, skriver komikeren i et opslag på sin Facebook-side.

Heldigvis er hverken børnene eller Brian Mørk kommet til skade.

– Da bilen stod stille, gik der lige et halvt minut, hvor alle sad og var i chok. – Da jeg havde tjekket, at ingen ikke var kommet til skade på nogen måde, begyndte jeg at pjatte med dem, uddyber han.

Da familien var kommet sig over chokket, ringede de efter vejhjaelp. Men på grund af snestormen måtte de vente en time på hjaelp.

Frøs i snestormen

– Vi brugte tiden på at sidde og pjatte og spille spil og fryse rigtig meget, for det var jo snestorm.

– Men vi grinede. Det var nok en adrenalint­ing, der gjorde, at vi syntes, at alting var sjovt. Det var ligesom at vaere høje, siger Brian Mørk til Ekstra Bladet.

Hvor familien slap billigt – omstaendig­hederne taget i betragtnin­g – slap haren formentlig mindre heldigt fra det voldsomme sammenstød.

– Den ligger muligvis under min bil et eller andet sted, gaetter komikeren. Skuespille­ren Jennifer Aniston kan nu laegge endnu et forlist aegteskab i bagagen. Hun har nemlig netop meddelt, at hun skal skilles fra sin mand, Justin Theroux.

– For at minimere yderligere spekulatio­ner har vi besluttet at annoncere vores separation. Denne beslutning var faelles og blev taget i slutningen af sidste år, skriver det nu tidligere par i en pressemedd­elelse ifølge US Magazine.

Skuespille­rparret har valgt at gå fra hinanden som venner.

Det var en ret voldsom oplevelse at glide ud på den måde og slingre rundt og smadre ind i en sten

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark