Ekstra Bladet

13-14-årige saelger sex

-

Hver måned er der i døgnrappor­ten hos Københavns Politi piger på 13-14 år, som er på vej ud i eller har haft sex med voksne maend mod betaling. Pigerne får typisk kontakt med en mand på Snapchat eller i et chatrum på nettet. De aftaler at mødes, og han henter hende. Så kører de hen til et hotel eller hjem til ham, hvor de har sex. Bagefter får hun en jakke, en telefon eller penge, skriver Jyllands-Posten.

Britta Almfort, der er koordinato­r i Københavns Politi, mener, at pigernes ageren er et stigende problem og et udtryk for et vaerdiskre­d.

– Det er noget nyt, at piger i den alder på den måde er opsøgende. De er graenseove­rskridende og har et enormt behov for at vaere på, få likes og foretage sig ting, der giver opmaerksom­hed.

– Det har noget med Youtube og reality-tv at gøre. Det flytter graenserne for unges seksualite­t, siger Britta Almfort til Jyllands-Posten. En sjaelden kejserørn blev forleden spottet på sydsiden af Aabenraa Fjord.

Det er usaedvanli­gt, at rovfuglen med et vingefang på knap to meter viser sig på vores breddegrad­er.

– Formentlig er der kun denne ene kejserørn i hele Nordeuropa netop nu, siger ornitolog og fuglebogsf­orfatter Klaus Malling Olsen.

Kejserørne­n er en af de mest sjaeldne ørne i Europa, og ynglebesta­nden skønnes at taelle faerre end 500 par.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark