Ekstra Bladet

Intet at fortryde

- J. Hartmann Gl. Holmegårds­vej 7 Hillerød

Al respekt for mediedaekn­ingen af prins Henriks død, men aerlig talt; det var for meget og med alt for mange gentagelse­r af samme stof på samtlige kanaler.

Det er i orden, at TV2 News giver besked om prins Henriks død, men for pokker, der burde vaere plads til andre nyheder for en som mig, der ikke er saerlig royalistis­k. Men alle programfla­der er så enslydende med reportere på ’åstederne’, Fredensbor­g Slot og Amalienbor­g.

Jeg var ved at få nok af de enslydende suk og snak om prinsens liv og levned blandt de sørgende mennesker, som udtalte sig om, hvor misforståe­t prinsen var, og så efterfølge­nde interview med de såkaldte eksperter, som kalder på selvransag­else om, at vi har taget helt fejl af prinsen. At vi har vaeret for hårde og hånet ham for påklaednin­gen og hans manerer.

Men her leverede han selv varen ved netop at vaere sin egen.

Jeg tror, han nød at vaere sig selv, at provokere med en for en kongelig upassende attitude.

Jeg tror, at prinsen var intelligen­t og kunstneris­k anlagt med sans for at nyde den gode mad og vin, og det er ingen skam at have som eftermaele.

Jeg fortryder ikke et ord, jeg har skrevet om prinsen, der så gerne ville vaere konge. Men kongehuset er blevet en farverig person mindre.

 ?? FOTO: OLIVIA LOFTLUND ?? Den massive daekning af prins Henriks død har vaeret for meget, mener J. Hartmann.
FOTO: OLIVIA LOFTLUND Den massive daekning af prins Henriks død har vaeret for meget, mener J. Hartmann.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark