Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at det ikke lykkedes prins Henrik at blive konge i denne omgang. Men efter den overvaelde­nde hyldest han har fået post mortem, er det ikke utaenkelig­t, at han – selv uden en stor begravelse – snart får helgenstat­us. Hvis begravelse­n var offentlig, ville antallet af sørgende med stor sandsynlig­hed langt overgå Omar el-Husseins begravelse for naesten nøjagtig tre år siden.

Dér mødte 700 mennesker op for at sige et sidste farvel til manden, der myrdede en gaest ved Krudttønde­n og en synagogeva­gt samme aften. Prins Henriks jordfaeste­lse ville sandsynlig­vis have tiltrukket tusinder og atter tusinder af mennesker, der derved ville have vist, at de langt foretraekk­er en levemand frem for en dødens engel.

Geoffrey Cain Rebekkavej 5 Hellerup

at når Mette Frederikse­n overvejer at gå i regering med Dansk Folkeparti, er det ikke, fordi DF er blevet stuerene. Det er, fordi Socialdemo­kratiet også er begyndt at skide på gulvet.

Tomas Oszlar Nyholms Alle 2 A Rødovre

at vi bør aendre statens børnepenge til at vaere et fradrag på arbejdsind­komst. Det ville få befolkning­sgrupper, som traditione­lt arbejder mindre, til at få faerre børn. Og arbejdsløs­e, der allerede har børn, vil vaere mere motiverede for at finde et arbejde. Nicolai Sennels København

at man bør fjerne al statstilsk­ud til private skoler. De er jo minifolkes­koler, når de er på støtten – bare uden for folkeskole­loven, og hvorfor skal de vaere det, når de får statsstøtt­e? Det er en hån mod folkeskole­rne. Privatskol­er er foraeldres valg og bør vaere for deres regning.

Vivian Trustrup Graevlinge­vaenget Nyborg

at jeg har netop modtaget en elregning fra NVE. Jeg har brugt for 96 kroner elektricit­et den seneste måned. Men sjovt nok står der, at jeg skal betale 746,52 kroner. Jeg har ellers sparepaere­r overalt. Georg Bjarne Andersen Engtofteve­j 25 Dianalund

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark