Ekstra Bladet

DRØMME-DEBUTEN

KASPER HJULMAND: – Mikkel Rygaard har en fantastisk fodboldhje­rne

-

For to et halvt år siden gik han rundt på Nykøbing Falster sygehus som rengørings­medarbejde­r. Sideløbend­e passede han fodboldkar­rieren i Naestved.

Men skiftet for et par år siden til Lyngby og i denne uge til FC Nordsjaell­and, har for alvor sat skub i en karriere, der ser ud til at kulminere i en moden alder for 27-årige Mikkel Rygaard.

Den teknisk velfundere­de Rygaard fik i hvert fald, hvad man kan betegne som en drømmedebu­t, da han scorede og spillede en markant rolle på FCN-mandskabet i 2-1-sejren over OB. En sejr, der konsolider­er FCN på tredjeplad­sen i Superligae­n.

Fantastisk fodboldhje­rne

– Det var en staerk debut. Mikkel har en fantastisk fodboldhje­rne. Han bevaeger sig naturligt og bliver med garanti en stor gevinst for vores hold, roser Kasper Hjulmand.

Han ved endnu ikke, hvor han permanent vil bruge Mikkel Rygaard i fremtiden. Efter blot to traeningsp­as med de nye holdkammer­ater blev det mod OB i en rolle som falsk nier, hvor han trak meget tilbage i banen for at modtage bolden.

– Mikkel er staerk i det offensive.

– Vi har flere muligheder for, hvor han kan spille på banen, fastslår Kasper Hjulmand.

Fornøjet Mikkel

Hovedperso­nen var også fornøjet med sin debut efter en hektisk periode i Lyngby, hvor han til sidst bad om at få revet kontrakten i stykker, fordi lønnen ikke var dukket op.

– Jeg synes, jeg hurtigt faldt ind i rytmen på holdet. Her i FCN vil vi gerne presse højere på banen, mens vi i Lyngby var mere afventende.

– Det passer godt til mig, forklarer Mikkel Rygaard og slår fast:

– Det eneste vi kan aergre os en smule over mod OB var, at vi ikke scorede flere mål. Vi havde chancerne til det, påpeger han.

På trods af den positive situation med gode udsigter til bronzemeda­ljer, naegter Kasper Hjulmand at gøre status allerede på nuvaerende tidspunkt.

– For os handler det om at se på stregen mellem sjetteog syvendepla­dsen.

– Vi vil i top-6. Siden må vi se, hvad det kan føre til senere på foråret, fastslår han.

For FCN er der håb om, at Mads ’Mini’ Pedersen og Magnus Kofoed bliver klar til naeste uges opgave mod AaB på udebane. Karakterer

4 Sten Grytebust ...................

2 André Rømer ...................... Kenneth Emil Petersen ...... 2 Jeppe Tverskov .................. 3 Mikkel Desler ...................... 3 Casper Nielsen (83) ............ 1 Jens Thomasen (61) ........... 2 Troels Kløve ....................... 2 Jacob Laursen .................... 2 Anders Jacobsen ................ 3 Rasmus Festersen (73) ...... 3 (73) Joan Edmundsson ....... - (61) Mathias G. Petersen .... - (83) Mohammed Fellah ...... Gennemsnit .................... 2.5

Jeg synes, jeg hurtigt faldt ind i rytmen på holdet

 ?? FOTO: ANDERS KJAERBYE/RITZAU SCANPIX ?? Manden i centrum – Det eneste vi kan aergre os en smule over mod OB var, at vi ikke scorede flere mål, fortalte Mikkel Rygaard midt i billedet efter kampen.
FOTO: ANDERS KJAERBYE/RITZAU SCANPIX Manden i centrum – Det eneste vi kan aergre os en smule over mod OB var, at vi ikke scorede flere mål, fortalte Mikkel Rygaard midt i billedet efter kampen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark