Ekstra Bladet

Kent: Vi stod i kø for at lave fejl

-

Efter 6-1 i forårsprem­ieren mod Helsingør kom OB ned på jorden i udekampen mod FC Nordsjaell­and.

Kent Nielsen havde skiftet fra 4-4-2 til 3-5-2.

– I første halvleg stod vi i kø for at lave fejl. Specielt på egen banehalvde­l. Det skal man ikke gøre, når FCN er modstander­en. Det bliver straffet, erkender Kent Nielsen.

Han var skuffet over fynboernes første halvleg, hvor de nådigt slap med at vaere bagud med to mål. Defensiven sejlede rundt, og OB fik slet ikke styr på spillet før pausen.

– Jeg synes vi fik mere styr på tingene efter pausen, hvor vi også bragte mere fysik på banen. Vi pressede dem og kan godt aergre os over, at vi ikke fik ét point med hjem,

Han naegter at gøre status i forhold til top-6 regnskabet.

– Vi ved det bliver meget taet for at komme i top-6. Vi mangler Brøndby, FC København og Randers ude, mens vi har Lyngby og AGF hjemme. Vi har stadig en tro på, vi kan opfylde målsaetnin­gen om at spille med i top-6 i foråret, fastslår han.

mgw

Mads Glenn Wehlast

fastslår OB-traeneren. Det er imponerend­e, at Mikkel Rygaard kunne traede direkte ind og blive en klar forstaerkn­ing på det teknisk velfundere­de FCNmandska­b efter blot to traeningsd­age med Kasper Hjulmands tropper. Han bliver en markant forstaerkn­ing for FCNmandska­bet på laengere sigt. Uanset om det bliver i rollen som den falske nier eller i en rolle lidt laengere tilbage på banen. Med sejren over OB har FCN nu 13 point ned til FCK med 15 kampe tilbage. Jeg vil sige, at det ikke bare vil vaere skuffende, men en fiasko, hvis ikke bronzemeda­ljerne nu havner i Farum.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark