Ekstra Bladet

SEB laegger sig fladt: Undskyld

-

– Vi har lavet fejl i denne sag, og det beklager vi meget, siger Søren Lockwood, adm. direktør i SEB Pension, efter at Ekstra Bladet har konfronter­et ham med Nicoline Brandts historie og besynderli­ge bilag.

– Vi har troet, at vores tilbudssys­tem altid regner rigtigt, men I har sendt os det oprindelig­e tilbudspri­nt, der viser, at den antagelse var forkert.

– Det skal ikke komme kunden til skade, og derfor udbetaler vi nu 66.413,11 kr. til hende, som er forskellen mellem, hvad vi tidligere har udbetalt og det oprindelig­e fejlbehaef­tede tilbud.

– Hvorfor har I ikke reageret på Nicoline Brandts mange rykkere?

– Ud over at vi har regnet forkert, har vi givet hende en dårlig behandling. Hun beder os flere gange om en forklaring på noget, hun ikke forstår – og den forklaring får hun aldrig. Det er for dårligt, og det vil jeg godt undskylde. Vi sender hende i dag en mail med en naermere redegørels­e for og beklagelse af forløbet, siger Søren Lockwood. Er du utilfreds med en afgørelse fra dit pensionsse­lskab, kan du klage til Ankenaevne­t for Forsikring. Klagen skal angå et konkret økonomisk mellemvaer­ende. Naevnet behandler ikke klager over f.eks. ansattes opførsel, markedsfør­ing eller andre generelle forhold.

Klagegebyr­et er på 200 kr. Hvis du får medhold, eller naevnet ikke kan afgøre din sag, får du gebyret retur.

Du kan først klage til ankenaevne­t, når du forgaeves har klaget til selskabet.

Ved afgørelse af klagen deltager repraesent­anter fra Forbrugerr­ådet og fra branchefor­eningen Forsikring & Pension samt en dommer.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark