Ekstra Bladet

Drost: Det er dejligt, når det lykkes

-

Det lå ikke i kortene, at den unge angriber Oliver Drost skulle starte inde i en Superliga-kamp, da han forud for sidste saeson skiftede B93 ud med Vejle Boldklub.

Men en skuffende periode i Nørreskove­n fik Bo Henriksen i Horsens til at leje den 22-årige for en periode på seks måneder.

Efter at have scoret i efterårets sidste to Superligak­ampe valgte AC Horsens at bytte lejeaftale­n ud med en kontrakt, og det er de nok ikke kede af.

Mit job det er at lave mål, og det er selvfølgel­ig dejligt, når det lykkes

Taettere på holdet

Startdebut­en kastede nemlig en vigtig scoring af sig, da Oliver Drost efter 54 minutter bragte udeholdet foran.

– Mit job det er at lave mål, og det er selvfølgel­ig dejligt, når det lykkes, lød det fra startdebut­anten efter kampen.

Startdebut­en kommer efter en periode, hvor han er kommet taettere på holdet.

– Det er rigtig vigtigt. Det er noget, jeg har arbejdet for, og det er dejligt at kunne høste frugten med en kasse.

Bo Henriksen laegger heller ikke skjul på, at det er praestatio­nerne til traening, der har bragt Oliver Drost til der, hvor han er nu.

– Han har gjort det fantastisk til traening og har vaeret en af de bedste de sidste to uger, og hvis man er det, så kommer man til at spille på et eller andet tidspunkt, det kan ikke undgås.

En god start

– Han ser ud, som om han kan score, hver gang han får bolden omkring feltet, og det er en god start.

– Starter Oliver Drost inde i naeste kamp?

– Ja, det er der ingen tvivl om.

 ?? FOTO: CLAUS BECH/RITZAU SCANPIX ?? Oliver Drost kan juble sammen med Alexander Ludwig og Jonas Borring efter sin scoring til 1-0 mod Helsingør.
FOTO: CLAUS BECH/RITZAU SCANPIX Oliver Drost kan juble sammen med Alexander Ludwig og Jonas Borring efter sin scoring til 1-0 mod Helsingør.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark