Ekstra Bladet

Jeg er nervøs

-

Bookmakern­e er ikke i tvivl. Når vinderen af ’X Factor’ skal kåres til april, står unge Vita Nikoline Jensen i finalen.

Den unge sanger fra Nordjyllan­d er blot 17 år, men hun har imponeret dommerne i stor stil. Blandt andet Remee, som beskriver hende således.

– Du har fuldstaend­ig alt, hvad det her format kan forvente. Man skal virkelig fucke meget op for, at du ikke vinder hele lortet. Det er et home run.

Flotte ord

Og de flotte ord fra dommere og favoritrol­len hos bookmakern­e er ikke gået hovedperso­nens naese forbi.

– Det er da fedt, at jeg bliver gjort til favorit, men det laegger også et pres. Nu er der noget, jeg skal leve op til og overgå. Der er sat nogle forventnin­ger nu, siger Vita Nikoline Jensen og tilføjer.

– Lige nu er jeg bare nervøs og spaendt, men jeg glaeder mig.

– Handler det ikke bare om, at du synger bedre end alle de andre?

– Nej, ha ha, det tror jeg sgu ikke. Alle er sindssygt dygtige, og jeg ved ikke, hvorfor jeg er favoritten, men alt kan nå at aendre sig. Der kan ske meget endnu, og det er ikke sådan, at jeg taenker, jeg bare kan laene mig tilbage. Jeg vil kaempe for at blive som favorit, siger Vita Nikoline Jensen.

Den unge nordjyde elsker at synge og har modtaget sangunderv­isning for at forbedre sig. Nu er det op til Sanne Salomonsen at gøre hende god nok til at vinde programmet.

– Hvad kan Sanne Salomonsen laere dig?

– Body og power, det er to ting, hun er meget glad for. Hun har sindssygt meget erfaring og giver os en masse guldkorn, som at vi skal bruge maven, når vi synger, så det giver power. Hun er bare skidesød, roser hun.

 ?? FOTO: OLIVIA LOFTLUND ?? – Det er da fedt, at jeg bliver gjort til favorit, men det laegger også et pres, siger Vita Nikoline Jensen.
FOTO: OLIVIA LOFTLUND – Det er da fedt, at jeg bliver gjort til favorit, men det laegger også et pres, siger Vita Nikoline Jensen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark