Ekstra Bladet

INGENTING!!!

– Der var KAEMPE straffe på Oliver Drost, og det kunne (naesten, red.) alle jo se

-

Der blev ikke talt om hverken top-seks, lange indkast eller gode defensive aktioner i Horsens-lejren efter pointdeler­en mod Randers.

Nej, dommer Peter Munch Larsen var det store samtaleemn­e i katakomber­ne under Horsens Stadion. Saerligt situatione­n i anden halvleg, da Kasper Enghardt gik i ryggen på Oliver Drost i feltet, fik megen opmaerksom­hed.

Gik i ryggen på mig

– Jeg føler, der var tydelig kontakt, da han gik i ryggen på mig.

– Det var i hvert fald så langt fra skulder mod skulder, som man kunne vaere. Jeg synes, han skubbede direkte i ryggen på mig, og jeg kunne ikke holde balancen, lød det fra Oliver Drost efter kampen.

Bo Henriksen hoppede og dansede som saedvanlig­t rundt på sidelinjen under hele kampen, og selv på presseplad­serne kunne man høre, at Horsens-manageren var tydelig utilfreds med dommeren. Det blev dog assistente­n, Mads Lyng, der modtog en udvisning i slutminutt­erne for brok, men det var vist mere, fordi han ’tog en for holdet’ …

– Der var KAEMPE straffe på Oliver Drost, og det kunne alle jo se.

– Ja, altså bortset fra dommeren.

– Det er selvfølgel­ig irriterend­e, at han ikke fik øje på det straffespa­rk, men alle mennesker laver fejl – også dommere, sagde Bo Henriksen, mens han gradvist faldt mere og mere til ro.

– Nu skal vi heller ikke stå her og tale dommeren ned under gulvtaeppe­t, for vi skulle selv have vaeret bedre og scoret et mål mere.

– Jeg synes, vi skulle have vundet kampen, for vi var langt bedre end dem i anden halvleg. Randers ville jo intet, og de skabte ikke det fjerneste.

– Men det er bare et positivt tegn, at modstander­ne kommer til Horsens og begraver sig på Casa Arena, sagde en efterhånde­n smilende Bo Henriksen.

Selv om Horsens-lejren ikke var i tvivl om, at man blev snydt for et klokkeklar­t straffespa­rk, så havde Randers-forsvarere­n Kasper Enghardt, ikke overrasken­de, andre briller på:

Fair naerkamp

Nu skal vi heller ikke stå her og tale dommeren ned under gulvtaeppe­t, for vi skulle selv have vaeret bedre og scoret et mål mere

det er bare et positivt tegn, at modstander­ne kommer til Horsens og begraver sig på Casa Arena

– Han tog et fint traek uden om mig, men jeg mener, at jeg nåede tilbage i en fair naerkamp med ham.

– Der var kontakt med skulderen, men det var ikke et skub.

– Jeg synes, han smed sig i situatione­n, og derfor var der ikke straffespa­rk i mine øjne, sagde Kasper Enghardt.

 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE ?? Randers-spillerenD­ommer Peter Munch Larsens fløjte var tavs, da Kasper Enghardt (tv.) vaeltede Oliver Drost i feltet.
FOTO: ERNST VAN NORDE Randers-spillerenD­ommer Peter Munch Larsens fløjte var tavs, da Kasper Enghardt (tv.) vaeltede Oliver Drost i feltet.
 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE ?? Randers-målet. Der var til tider traengsel foran
FOTO: ERNST VAN NORDE Randers-målet. Der var til tider traengsel foran

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark